Top 5 beste Bethesda E3 aankondigingen van 2017

Article
maandag, 12 juni 2017 om 8:08
xgn google image
Bethesda heeft in de vroege uurtjes van zondagnacht, of maandagmorgen, haar persconferentie gegeven en is daarmee de derde van de zeven persconferenties van deze E3. Het was één van de kortste persconferenties, maar dat wil niet zeggen dat het niet tof was. Lees meer in onze top 5 beste Bethesda E3 aankondigingen van 2017!
Bethesda's E3 persconferentie duurde slechts veertig minuten, maar toch liet het bedrijf enkele mooie games zien. In haar eigen 'Bethesdaland', een pretpark met de grote en kleine namen van de studio, zagen we allerlei attracties voorbijkomen. Bethesda liet dan ook trots weten dat elke game-aankondiging tijdens de show nog dit jaar verschijnt.
We zagen minstens één nieuwe Virtual Reality-titel voorbij komen en dat was Doom FVR. De VR-game zal beschikbaar zijn voor de PlayStation VR en Vive-platformen, maar Bethesda heeft geen releasedatum laten weten. Naast DOOM FVR krijgt ook Fallout 4 VR-ondersteuning en zagen we ook nieuwe beelden van Skyrim op de Nintendo Switch. Maar de top 5 Bethesda E3 aankondigingen van 2017 begint met nieuwe content voor Quake Champions.

5. Quake Champions content getoond

Liefhebbers van de Quake-serie zitten al twaalf jaar te wachten op een nieuwe titel in de franchise en toen Quake Champions tijdens de E3 van 2016 werd aangekondigd, was het enthousiasme groot. Nu, één jaar later, is er dan eindelijk meer informatie over Quake Champions en over diens closed beta.
Zo krijgt de gesloten beta nieuwe mappen genaamd Lockbox, Blood Run en Corrupted Keep. Tevens is de hoofdpersoon uit de Wolfenstein games, BJ Blazkowicz, speelbaar in Quake Champions. Deze nieuwe content is vanaf vandaag al beschikbaar voor de beta.
Verder liet Bethesda weten dat er een internationaal Quake toernooi gaat komen waarin de beste e-sporters het tegen elkaar zullen opnemen en strijden om een prijzenpot bestaande uit één miljoen dollar. Quake Champions moet later dit jaar nog uitkomen voor de PC.
113053

4. Dishonored 2 DLC komt eraan

Arkane Studios' Dishonored 2 krijgt nieuwe content in de vorm van downloadbare content. De Death of the Outsider DLC gaat over een nieuw personage genaamd Billy, die zijn mentor Daud wil redden. Billy ken je misschien nog wel uit The Knife of Dunwall DLC die beschikbaar is voor de eerste Dishonored.
De trailer laat zien dat het hoofdpersonage van de DLC dezelfde krachten heeft als Corvo, de protagonist uit het eerste deel, en Emily die je in Dishonored 2 bestuurt. Hoeveel de DLC gaat kosten, is nog niet bekendgemaakt. De Dishonored 2 DLC Death of the Outsider is vanaf 15 september verkrijgbaar voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.
113054

3. Bethesda kondigt Creation Club aan

Tijdens haar E3 persconferentie liet Bethesda weten dat zij bezig is met Creation Club. Deze nieuwe service komt deze zomer naar de PlayStation 4, Xbox One en PC en laat gamers genieten van nieuwe content voor 'oudere' titels zoals Fallout 4 en The Elder Scrolls 5: Skyrim.
De Creation Club is een serie aan mods die gemaakt is door ontwikkelaars bij Bethesda en zogenaamde andere ontwikkelaars buiten de studio. Voorbeelden van deze mods zijn nieuwe wapens, krachten en zelfs nieuwe gameplay, aldus de trailer die je hierboven kunt bekijken.
Via zogeheten 'credits' kun je allerlei in-game aankopen doen voor Fallout 4 en Skyrim en deze 'credits' zijn gewoon verkrijgbaar via PlayStation Network, Xbox Live of Steam. Wanneer Creation Club precies lanceert heeft Bethesda niet laten weten.
113055

2. The Evil Within 2 aangekondigd

Bethesda zette niet alleen haar huidige titels in de spotlights, maar kwam tevens met een nieuwe game. The Evil Within 2 werd officieel aangekondigd tijdens Bethesda's E3 persconferentie en is het vervolg op The Evil Within uit 2014. In de game speel je als detective Sebastian Castellanos die zijn dochter probeert te redden uit de handen van duister gespuis. De gebeurtenissen uit de eerste game liggen inmiddels drie jaar achter je, maar die zijn je niet de koude kleren gaan zitten.
Net zoals in de eerste game treed je binnen in een wereld vol met nachtmerries. Aan jou de keuze hoe je de diverse vijanden te lijf gaat: guns blazing binnenvallen of juist sluipend langs alles en iedereen heen. En soms heb je zelfs geen keuze en moet je de schaduwen in om zo verder te komen in de wereld van The Evil Within 2.
The Evil Within 2 komt op 13 oktober 2017 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.
113056 1

1. Wolfenstein 2 The New Colossus

Dat er een nieuwe Wolfenstein aan zat te komen, was absoluut geen verrassing. Afgelopen week lekte Amazon het mogelijke nieuwe deel in de franchise al, inclusief releasedatum, en die informatie bleek te kloppen. Wolfenstein 2 The New Colossus brengt het gevecht van Europa naar het Amerika van de jaren 60.
Ontwikkelaar MachineGames geeft ons weer de controle over BJ Blazkowicz, die in het vervolg op Wolfenstein The New Order "Terror-Billy" heet. Het nazi-regime heerst ook in Amerika en aan BJ de taak om daar een eind aan te brengen. Gelukkig doe je dat wederom niet alleen, maar vecht je samen met een verzetsgroep.
De game speelt zich af in 1961 en je zal door diverse steden reizen; van Roswell, New Mexico, naar het alligator gevulde New Orleans en zelfs post-nucleair New York. Neem zoveel mogelijk brute wapens mee en maak gebruik van nieuwe krachten om jezelf door legioenen soldaten, cyborgs en andere vijanden te schieten.
Wolfenstein 2 The New Colossus komt op 27 oktober uit voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Populair Nieuws