5 Microsoft 2020 verwachtingen – Erop of eronder

Article
vrijdag, 01 november 2019 om 15:14
xbox scarlett details alles wat we weten over de volgende xbox 151630 1
2020 wordt een belangrijk jaar voor Microsoft. De nieuwe generatie consoles staat voor de deur en daarom zal Microsoft er alles aan willen doen om de positie van marktleider over te nemen. Dit zijn onze Microsoft 2020 verwachtingen!

Project Scarlett

Project Scarlett, zoals de codenaam van de nieuwe Xbox luidt, verschijnt eind komend jaar. Langzaam krijgen we steeds meer details over de nieuwe Xbox. Wat we daaruit tot nu toe uit kunnen opmaken is dat Project Scarlett een flink stuk krachtiger moet worden dan de Xbox One X.
Verder zal de console een gloednieuwe controller krijgen. Een tijdje geleden kwamen we al meer te weten over de nieuwe controller van de PlayStation 5 en we verwachten dat Microsoft ook een soortgelijke technologie wil gaan gebruiken in haar controllers. De aankomende Elite V2 controller voor de Xbox One zal in ieder geval ook te gebruiken zijn op de Project Scarlett.
halo infinite alles wat we al weten over de nieuwe halo 133484

Halo Infinite

De Master Chief keert volgend jaar weer terug in het aankomende Halo Infinite. Deze game zal als launchtitel voor de Project Scarlett beschikbaar zijn, maar ook Xbox One bezitters kunnen aan de slag gaan met de game. We hebben nog niet veel van de game gezien, op een trailer tijdens E3 na. De game gaat draaien op een nieuwe Engine, genaamd de Slipspace Engine.
Halo Infinite is een vervolg op Halo 5: Guardians. Master Chief zal in de game meer centraal staan dan in Halo 5. Ook keren we weer terug naar een Halo Ring. Er ligt veel druk op Halo Infinite, want als belangrijkste launchtitel van de Project Scarlett kan Microsoft zich niet veroorloven om fans teleur te stellen.
forza 7 review vindt het wiel niet opnieuw uit 119026 1

Forza Motorsport

Traditiegetrouw kwam elk oneven jaar een nieuwe Forza Motorsport game uit. Toch is Forza Motorsport 7 uit 2017 de laatste game uit de serie tot nu toe geweest, als we Forza Horizon 4 niet meetellen. Een van onze Microsoft 2020 verwachtingen is daarom ook dat we bij de lancering van Project Scarlett kunnen genieten van een nieuwe Forza Motorsport game.
Met de krachtige specs van Project Scarlett kunnen we alleen maar watertanden bij de gedachte hoe een nieuwe Forza Motorsport eruit zal komen te zien. Forza 7 en Forza Horizon 4 waren visueel gezien al zeker geen lelijke games en daarom zijn onze verwachtingen hoog.
nieuwe microsoft flight simulator aangekondigd 151555

Microsoft Flight Simulator 2020

Als we het dan toch over visueel indrukwekkende games hebben, dan ontkomen we er niet aan om de nieuwe Microsoft Flight Simulator te noemen die tijdens de E3 werd onthuld. Deze game verschijnt komend jaar voor PC en komt later naar Xbox consoles.
In Flight Simulator kunnen piloten de hele wereld verkennen. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van data uit Bing Maps. Dit maakt de game een erg ambitieus project dat wellicht komend jaar erg hoge ogen kan gooien in de exclusieve line-up van Microsoft.
fable 4 lek geeft mogelijke details over gameplay en verhaal 151421 3

Fable 4

Een andere serie die we hopen in 2020 van Microsoft te zien is Fable 4. Het is inmiddels alweer een tijd geleden sinds Fable 3 uitkwam, in 2010 om precies te zijn. Voor onze Microsoft 2020 verwachtingen zou het daarom erg leuk zijn als we volgend jaar met Fable 4 aan de slag kunnen.
Er gaan al langer geruchten dat de game in ontwikkeling is. Playground Games, bekend van de Forza Horizon serie, zou mogelijk verantwoordelijk zijn voor Fable 4. Mocht een nieuwe Fable dit jaar als launchtitel beschikbaar komen voor de Project Scarlett naast de andere games, dan heeft Microsoft een diverse line-up aan grote games om de strijd aan te gaan met Sony.

Microsoft 2020 verwachtingen

Dit waren onze Microsoft 2020 verwachtingen. Wat hopen jullie te zien van Microsoft komend jaar? Laat het ons weten in de reacties!
Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op 27 oktober 2019.