Let's Play: The Outer Worlds - Door Endboss Reviews

  Jullie kennen Endboss Reviews natuurlijk al van het Nieuwsalarm hier op XGN.nl. Maar nu is hij terug met een nieuwe rubriek: Let's Play. Daarin gaat hij aan de slag met nieuwe games en geeft hij zijn ongezouten mening. Deze week heeft hij The Outer Worlds onder de loep genomen.

  In deze nieuwe rubriek gaat Endboss aan de slag met een game die recent is uitgekomen. Hij laat daarin gameplay zien, bespreekt wat voor game het is en aan het einde schroomt hij natuurlijk niet om zijn mening te delen over de titel. Inclusief een handig overzicht van de plus- en minpunten van de game.

  Deze week is The Outer Worlds aan de beurt, van gerenommeerd ontwikkelaar Obsidian Entertainment. In de game ben je een kolonist, die van de aarde naar een kolonie ver in het sterrenstelsel wordt gestuurd. Eén probleem: het schip raakt uit koers en je wordt voor dood achtergelaten. Gelukkig heb je een reddende engel en is het aan jou de taak om de toekomst van de kolonie te bepalen. Hoe dat allemaal in z’n werk gaat legt Endboss Reviews haarfijn uit in onderstaande video. Maak je geen zorgen, er worden geen spoilers gegeven!

  The Outer Worlds

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.