15 Michiel Huisman feitjes - Dit wist je nog niet

  Michiel Huisman is internationaal bekend van zijn rol als Daario in Game of Thrones en woont inmiddels in Amerika. Maar dit houdt hem niet tegen om zijn vertrouwde vaderland te bezoeken. Dit zijn 15 Michiel Huisman feitjes die je waarschijnlijk nog niet wist.

  Huisman was in Nederland om zijn film The Age of Adaline te promoten, en ook opende hij de Game of Thrones expositie! Hier zijn een paar leuke weetjes.

  1. Michiel Huisman verscheen toen hij 17 jaar was in een aflevering van Goede tijden, Slechte tijden. Hier is hij een figurant en speelt hij een dief.

  2. Hij heeft zijn vrouw Tara Elders ontmoet op set van ‘Phileine zegt sorry’ in 2003. In 2007 speelden zij nog een keer in dezelfde film, namelijk de korte film Funny Dewdrop.

  3. Michiel en Tara kregen in 2007 een dochter Hazel. Een jaar later trouwden ze.

  4. Dit is misschien een overwacht Michiel Huisman feitje, maar hij zong in een bandje. De band heet Fontane en heeft een aantal bescheiden hits gemaakt, genaamd 1+1=2 en Slapeloos. Hierboven kun je naar 1+1=2 luisteren.

  5. Nadat de band uiteenviel besloot Michiel om zelf verder te gaan. Hij bracht zijn soloalbum Luchtige Verhalen uit in 2005.

  6. Hij is Floris uit de film Floris. Dit was de versie die in 2004 uitkwam, hierin speelt Michel Huisman kleinzoon Floris van de originele Floris van de TV-serie uit 1969.

  7. Michiel Huisman stond in 2012 als eerste man op de cover van Elle. Dat niet alleen, hij stond op het superdikke September-nummer met gelimiteerde oplage. Een extra speciaal nummer dus.

  8. Maar daar blijft het niet bij, hij zal ook model zijn voor de aankomende Chanel N°5 campagne. Deze zal in september gelanceerd worden.

  9. Hij heeft ooit ‘nee’ gezegd tegen een fotoshoot met naaktblad Playgirl. Dit tot grote teleurstelling van veel vrouwelijke fans.

  10. Maar iedereen die zijn lichaam zo graag zou willen zien, kan ‘Phileinne zegt sorry’ kijken. Hier is Michiel Huisman namelijk naakt te bewonderen. Dit is zeker een interessant Michiel Huisman feitje voor de vrouwen onder ons.

  11. Een bekender Michiel Huisman feitje is dat hij inmiddels veel grote film op zijn naam heeft staan. Zo verscheen hij als Ellis naast Brad Pitt in World War Z en als Jonathan naast Reese Whiterspoon in Wild.

  12. Hij heeft met Gisele Bündchen, Teresa Palmer, Reese Witherspoon en Blake Lively mogen kussen. Dat is nog eens een mooie baan!

  13. Toch blijft Michiel Huisman er erg bescheiden bij, hij zegt dat voor zijn gevoel zijn loopbaan pas net is begonnen. Hij zou in nog meer films willen spelen.

  14. Hij heeft aangegeven dat hij het soms moeilijk vindt om Nederlands te praten, omdat hij zoveel Amerikaans praat.In Nederlandstalige interviews van nu hoor je dat hij anders praat dan een paar jaar terug.

  15. In Game of Thrones draagt Michiel een bijzonder zwaar en warm pak. Dus gooit hij er vaak wat ijsblokjes in. Als je hem ziet rillen, zou het dus wel eens kunnen zijn dat er een ijsklontje verschuift.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.