Top 5 Michiel Huisman video's - Nederlands trots

Article
woensdag, 27 mei 2015 om 13:18
xgn google image
Michiel Huisman is op dit moment Nederlands meest populaire acteur in Hollywood. Van een kleine rol in GTST naar een vaste rol in Game of Thrones én naar een hoofdrol in de film The Age of Adaline. Met een succesvolle carriere betekent het ook dat er genoeg fragmenten zijn die spraakmakend en hilarisch zijn. Check hier de top 5 Michiel Huisman video's.
In de bovenstaande video is misschien wel het meest legendarische fragment van Daario te zien uit Game of Thrones. Voor de vrouwelijke fans is het fragment waar zijn kostuum uit gaat waarschijnlijk eerder legendarisch, maar Michiel Huisman heeft in ieder geval al een aantal bekende scenes erop zitten. Het is dan ook onvermijdelijk dat er met zo'n grote en bekende serie grappige momenten onstaan. Check hieronder de nummer 5 uit de top 5 Michiel Huisman video's lijst.

5. Game of Thrones

In de bovenstaande video is te zien hoe Michiel Huisman reageert op de vraag van fans of hij misschien de lang verloren broer van Ned Stark is. De acteur reageert op hilarische wijze en draait een beetje om de vraag heen. De reactie van de acteur is anders dan die van andere acteurs en zo ook van zijn tegenspeelster Emilia Clarke, beter bekend als Khaleesi. Die kan nog wel eens een flinke en grappige opmerkingen maken.

4. Goed met fans

Ondanks dat wij helaas Michiel Huisman niet konden spreken op de onthulling van de Game of Thrones exhibition vanwege tijdgebrek van de acteur, is Huisman uiterst spraakzaam tegenover fans. Hij houdt ook wel van een grapje zoals te zien is in de bovenstaande video, waarin hij een aantal fans voor de gek houdt voordat hij een aantal foto's met ze maakt! Eén van de meest hilarische fragmenten uit de top 5 Michiel Huisman video's lijst.

3. The Age of Adaline

In de bovenstaande video is te zien dat de acteur zijn roots in Nederland niet is vergeten. Als hij één moment in het verleden mag opnoemen, waar hij graag bij had willen zijn dan heeft het in ieder geval te maken met Nederland. Bekijk het bovenstaande fragment waarin de acteur bekent dat hij graag bij de EK finale voetbal had willen zijn in 1988.
In een ander interview op dezelfde dag is de acteur gephotoshopt naar een oude man. De acteur heeft echter niet door dat hij de betreffende persoon is en dat levert dan ook een hilarisch fragment op. Bekijk hem snel en check dan de volgende fragmenten uit de top 5 Michiel Huisman video's.

2. Treme

De Amerikaanse serie Treme liep van 2010 tot 2013 en Michiel Huisman vertolkte de rol van Sonny in de serie. Wat velen niet weten is dat Michiel een aardige zangstem heeft en goed gitaar kan spelen in de serie. In maar liefst 35 van de 38 afleveringen is de acteur te zien en uiteindelijk wordt hij in één aflevering door acteur Wendell Pierce uit een band gegooit. De reactie van Michiel Huisman is typisch Hollands en past goed bij zijn imago.
Benieuwd naar de gitaar en zang kunsten van Michiel Huisman? Check dan de video hierboven! Op de volgende pagina staat de laatste fragment in de top 5 Michiel Huisman video's.

1. Nederlandse Bloedverwanten

Ondanks dat de acteur nu bekend is in Amerika, zullen wij nooit vergeten dat Michiel Huisman ooit een aantal bekende en goede rollen had in Nederlandse films en series. Eén van die rollen die memorabel is zit in de serie Bloedverwanten met Victoria Koblenko. Buiten het feit dat er genoeg hilarische seksafwijzingen en spaningen in de serie voorkomen heeft de acteur genoeg andere fragmenten waar hij zijn broek niet aan kan houden in films!
In de laatste fragment uit de top 5 Michiel Huisman video's is te zien hoe de acteur de bloedmooie Victoria Koblenko afwijst in de serie Bloedverwanten. Wat vinden jullie het leukste fragment uit de top 5 Michiel Huisman video's?