Interessante Mario Tennis Aces personages - Welkome toevoegingen

Article
dinsdag, 19 juni 2018 om 9:00
xgn google image
26 personages zullen strijden om de felbegeerde beker in Mario Tennis Aces. Opvallend is dat er enkelen tussen zitten waarvan je nooit had gedacht dat ze een racket vast kunnen houden. Zo zien we bijzonder toffe Mario Tennis Aces personages voorbijkomen met allemaal een tennisracket in de hand of bek.
Door middel van data mining zijn al flink wat personages gelekt. Ook hebben wij enkele personages al voorbij zien komen toen wij het spel speelden voor de Mario Tennis Aces preview.
Niet alle personages zijn direct speelbaar en zullen dus door de loop van de tijd waarschijnlijk worden toegevoegd aan het roster. Toch zijn ze al opgenomen in deze special omdat het interessant is om hen eens het racket op te zien pakken.

Chain Chomp bijt spits Mario Tennis Aces personages af

We beginnen met één van de Mario Tennis Aces personages die direct speelbaar is.
Laten we eerlijk wezen: waarschijnlijk zag niemand deze aankomen. Deze enorme 'hond' speelt met ballen alsof zijn leven ervan af hangt. En weet je wat nog het mooiste is? Waar de gemiddelde hond zijn speelballen nooit afstaat, slaat Chain Chomp ze zodanig naar je vijand terug dat je nog best een goede kans maakt om de wedstrijd te winnen.
Chain Chomp draagt dit spel de tennisracket mee in zijn bek. Zodoende is hij in staat om toch nog de ballen te kunnen slaan. Gelukkig zit hij deze keer niet aan een ketting vast en is hij vrij om te gaan en staan waar hij wil. Zou wat zijn als hij op de klassieke manier eerst had moeten losbreken voordat hij ook maar enige betekenis kon hebben op het veld.
132792 1

Boom Boom

Dit personage is nog niet speelbaar. Vooralsnog komt hij alleen voor als één van je tegenstanders in de Story Mode. De datamining laat zien dat hij daarentegen al wel in de code zit om speelbaar te worden. Vooralsnog is het niet aangekondigd of Boom Boom één van de speelbare Mario Tennis Aces personages gaat worden.
Het volgende personage is niet bijzonder bekend qua naam en daarom is het ook bijzonder dat hij nu één van de speelbare personages van Mario Tennis Aces lijkt te worden. De miniboss verscheen voor het eerst in Super Mario Bros. 3 en is sindsdien in Super Mario 3D Land en Super Mario Bros. Wii U teruggekomen om Mario te dwarsbomen.
Het is de tweede keer dat Boom Boom een speelbaar personage in een sportgame wordt. Jammer genoeg wel zonder zijn vrouwelijke tegenhanger Pom Pom. Eerder was Boom Boom ook al speelbaar in de Nintendo 3DS-game Mario Sports Superstars. Het personage is daarentegen nog nooit in een grote sportgame op de console verschenen.
Als Boom Boom net zo'n baas is als hij in de andere games is, dan kan hij nog best een leuk personage zijn om tennisballetjes mee te slaan.
132793 1

Kamek

Had jij verwacht om deze tovenaar op het veld te zien schitteren? Dan ook nog eens met een tennisracket in de hand! Dit personage hoeft eigenlijk alleen een magische muur midden op het veld te toveren. Het lijkt erop dat Kamek een fair potje gaat spelen zonder vals te spelen.
Alleen dan pas wanneer hij door Nintendo wordt vrijgegeven, want vooralsnog zit deze magische slechterik in de code, maar kun je hem nog niet gebruiken op de tennisbaan als één van de Mario Tennis Aces personages. Dit wekt vragen op: wat is er gebeurd met de Kamek die in Mario Party je altijd dwars zat, of die Bowser in battles hielp door hem gigantisch groot te maken. Kamek heeft een hoop potentie en zou logischerwijs ook het veld en de tennisbal moeten kunnen manipuleren om geen enkele match meer te hoeven verliezen.
Kamek is een Magikoopa die al jaren met de serie meegaat, toch speelt hij niet echt vaak mee tijdens grote sportspellen. In Mario Superstar Basketball werd hij bijvoorbeeld enkel bij een Trophy vernoemd. In Mario Golf World Tour was hij nog een speelbaar personage, maar ook daar was hij al interessant omdat het niet een personage lijkt dat zonder enig slag of stoot zich aan de spelregels van een sportspel zou houden.
132794 1

Koopa Paratroopa

Koopa Paratroopa is één van de Mario Tennis Aces personages die momenteel nog niet in het spel zit, maar na release wordt toegevoegd. Blooper en Koopa Troopa worden respectievelijk 1 augustus en 1 september toegevoegd. Diddy Kong, Birdo en Koopa Paratroopa zullen op een nog onbekende tijd pas het racket oppakken.
Ook de terugkeer van de Koopa Paratroopa is interessant. Dit komt voornamelijk omdat de soortgelijke vijand, de Koopa Troopa, ook speelbaar zal zijn. Er zijn in eerste instantie geen grote verschillen tussen deze vijanden, behalve dat de Paratroopa kunnen vliegen. Er hangen namelijk twee kleine vleugeltjes aan hun harde schildjes.
Voor dit personage is het voornamelijk interessant om te weten hoe hij anders aan gaat voelen dan de Koopa Troopa. Voor de meesten ziet hij er immers uit als een Koopa Troopa die net iets teveel Redbull op heeft en daardoor vleugeltjes kreeg. Zullen de mogelijkheden om te kunnen vliegen nog enige invloed hebben op hoe jij het personage bestuurt?
132795

Spike

We sluiten af met eentje die we ook al in het spel hebben gespot. Al vanaf het begin kan je met deze toffe nieuwe tennisspeler aan de slag op de verschillende stages.
Het is opvallend dat een flinke hoeveelheid Mario Tennis Aces personages eerst vijanden waren. In de vorige games was hij voornamelijk een schurk die je regelmatig in de weg zat. Zo gooit hij al sinds Super Mario Bros. 3 met gespijkerde kogels richting Mario.
Spike is de laatste keren al teruggekeerd als speelbaar personage in verschillende Mario Party games. Verder heeft hij tot nu toe voornamelijk cameo's gehad als vijand in levels. De eerste keer dat hij een speelbaar personage in een Mario Sportgame was, was pas in Mario Sports Superstars voor de Nintendo 3DS.
Het is opvallend om Spike terug te zien keren in een vrij divers roster aan Mario Tennis Aces personages. Met zo'n breed lijf en zo'n zwaar schild op zijn rug, zou je denken dat hij lastig kan rennen. Toch lijkt Spike een interessant personage om een balletje mee te slaan.
134178

De complete lijst van Mario Tennis Aces personages

Hieronder vind je een complete lijst van alle 26 personages die tot nu via data mining al zijn gelekt voor dit spel. Daarnaast wordt aangegeven welke personages bij het opstarten van het spel al beschikbaar zijn. Er ontbreken nog flink wat namen die dus mogelijk later zullen worden toegevoegd in het spel. Van enkelen weten we al dat dit gratis downloadable content wordt.
  • Mario (Direct speelbaar)
  • Luigi (Direct speelbaar)
  • Wario (Direct speelbaar)
  • Waluigi (Direct speelbaar)
  • Peach (Direct speelbaar)
  • Daisy (Direct speelbaar)
  • Yoshi (Direct speelbaar)
  • Donkey Kong (Direct speelbaar)
  • Bowser Jr. (Direct speelbaar)
  • Bowser (Direct speelbaar)
  • Boo (Direct speelbaar)
  • Rosalina (Direct speelbaar)
  • Toadette (Direct speelbaar)
  • Toad (Direct speelbaar)
  • Spike (Direct speelbaar)
  • Chain Chomp (Direct speelbaar)
  • Koopa Troopa (Verschijnt juli via een toernooi, 1 augustus als gratis downloadable content)
  • Blooper (Verschijnt augustus via een toernooi, 1 september als gratis downloadable content)
  • Diddy Kong
  • Dry Bowser
  • Paratroopa
  • Shy Guy
  • Kamek
  • Birdo
  • Dry Bones
  • Boom Boom