Beste E3 2018 trailers - Spektakel met wat popcorn erbij!

  Tijdens de E3 hebben we een heleboel gezien. Gameplay, talk shows en ook een flinke hoeveelheid trailers. Hier hebben wij de beste E3 2018 trailers samengevat zodat jij die pracht en glorie niet hoeft te missen.

  Pak er een snack bij. Schenk wat te drinken voor jezelf in. Het is tijd om er even flink wat te bekijken. Dit zijn trailers om echt even terug te kijken.

  Super Mario Party

  De grootste verrassing van de Nintendo Direct was nog wel de aankondiging van Super Mario Party voor de Switch. Zo zagen we al kort wat deze game voor ons in petto heeft.

  Het echte spektakel begon daarentegen pas in de Treehouse die na de Direct volgde. Hier werd de game gespeeld en zo leerden wij dat Bowser dit keer een speelbaar personage wordt dat gewoon over het bordspel kan zoals alle andere spelers dit ook kunnen. Ook gaat de game voor het eerst online multiplayer ondersteunen, waardoor jij samen met je vrienden, familie en wildvreemden kunt proberen om te winnen in al die toffe minigames.

  Deze game komt 5 oktober uit op de Nintendo Switch.

  The Last of US 2

  De volgende van de beste E3 2018 trailers is The Last of Us 2. Van tevoren wisten we al dat de PlayStation exclusieve titel groots zou worden getoond. Deze game beloofde één van de paradepaardjes van de Sony E3 persconferentie te gaan worden.

  De game sloot dan ook het eerste deel van de persconferentie af. Nadat deze epische trailer werd getoond moesten de mensen de zaal verlaten om plaatst te nemen in een andere zaal. Daarna vervolgde de Sony persconferentie zich met weer een hoop andere toffe trailers die deze lijst uiteindelijk niet hebben gehaald.

  Het is nog niet bekend wanneer The Last of Us 2 uitkomt, maar hij staat gepland voor dit jaar.

  Marvel's Spider-Man tussen beste E3 2018 trailers

  Als er één game is waar superheldenfans naar uitkijken dan is het wel Marvel's Spider-Man voor de PlayStation 4. Van te voren was al bekend dat deze game zou worden getoond en het was dan ook een waar genoegen om Spider-Man tijdens de E3 in actie te mogen zien.

  Spider-Man wordt de exclusieve PlayStation 4 superhelden game. 7 september komt de game uit en dan slinger jij als de echte spinnenman door al die straten. Mep die vijanden flink in elkaar en maak de stad opnieuw veilig. Eerder publiceerden wij al een Marvel's Spider-Man preview die je een indruk geeft wat deze game gaat bieden.

  De nieuwe trailer zit vol actie. Zo zien we hoe Spider-Man veel gevangenen in elkaar slaat die uit de gevangenis proberen te ontsnappen.

  Cuphead DLC

  Even leek het erop dat er een nieuwe Cuphead game werd aangekondigd. Hierdoor heeft de trailer al snel de aandacht van heel veel gamers getrokken. Cuphead werd in de Cuphead review nog neergezet als koning van de ironie, dus een nieuw deel is altijd welkom.

  Uiteindelijk bleek het om downloadbare content te gaan die in 2019 uitkomt. Even leek dit een domper te worden, maar doordat er zoveel voorbijkwam in de trailer lijkt dit best uitgebreide DLC te gaan worden. Zo kunnen we onder andere aan de slag met nieuwe eilanden, wapens, charms en de nieuwe vaardigheden van het personage Ms. Chalice.

  De releasedatum van de downloadable content is nog onbekend.

  Cyberpunk 2077

  Eerst tasten we nog in het duister wat de nieuwe trailer gaat aankondigen. We zien Starlord van Guardians of the Galaxy, James Bond, Wonder Woman en de andere superheld Spider-Man voorbijkomen. Dan wordt pas duidelijk dat dit een Cyberpunk 2077 trailer wordt.

  De Cyberpunk 2077 trailer staat voornamelijk in dit lijstje omdat hij bijzonder goed neerzet wat de sfeer van de game wordt. De trailer heeft ook menig speler enthousiast gekregen voor het spel. Al snel wordt met de voice over duidelijk dat de mensen in New York het zwaar hebben. Dan begint de muziek te spelen en al snel zien we dat de wapens van stal worden gehaald.

  Het is nog onbekend wanneer deze game uitkomt voor PS4, Xbox One en PC.

  Halo Infinite

  We sluiten de lijst beste E3 2018 trailers af met Halo.

  Dit is nu echt een trailer die eigenlijk helemaal niks heeft getoond, maar toch een grote hoeveelheid mensen gelukkig maakte. Met deze nieuwe trailer ontvingen veel Halo fans een ticket voor een enorme hypetrain.

  In eerste instantie was niet duidelijk welke game er nu werd getoond. De interesse werd voornamelijk gewekt toen mensen zich afvroegen of de de mensen die in de trailer rondliepen niet toevallig de Halo Squad waren. Toen ook nog groot de herkenbare helm uit Halo voor de camera werd gehouden, was het raak.

  De hypetrein werd volgegooid met kolen en begon als een hyperloop van start te gaan.

  Super Mario Party

  Verkijgbaar vanaf 5 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.