De 10 meest lijkende FIFA 16 spelers

Article
zondag, 27 september 2015 om 11:00
xgn google image
FIFA 16 is nu verkrijgbaar, wat een uitgelezen kans biedt om de spelers eens goed te vergelijken. Wie zijn er dit jaar de best lijkende FIFA 16 spelers?
Elk jaar doet EA Sports zijn best om de game FIFA er zo compleet mogelijk te laten uitzien. In onze review is te lezen dat we hier dan ook erg positief over zijn. Het is jaarlijks de kunst om de stadions, de bewegingen, maar natuurlijk ook de gezichten van de spelers zo echt mogelijk te laten lijken. Dat lukt bij de één beter dan bij de ander.
Zo zien een hoop spelers uit de Eredivisie er compleet anders uit in FIFA, zelfs Memphis, die dit jaar naar Manchester United vertrok, was geen match. Er zijn natuurlijk ook een hoop spelers die veel meer op hun FIFA karakter lijken. Wij zetten de meest lijkende FIFA 16 spelers voor jou onder elkaar!

10. Alex Morgan

Sinds FIFA 16 krijgen spelers de mogelijkheid om de grasmat te betreden met damesteams. Helaas zaten er geen Nederlanders bij dit jaar, maar de vrouwen die er wel in zitten hebben ze goed proberen na te maken. Zo ook Alex Morgan uit het vrouwenteam van de VS.
79007

9. Arouna Kone

Arouna Kone is een oude bekende uit de Eredivisie, maar dat is een hele tijd geleden. Deze oud-voetballer van PSV en Roda JC speelt nu bij Everton. Het uiterlijk van deze aanvaller is erg kenmerkend, mede door zijn geblondeerde haar. Ook hij hoort thuis in het lijstje met lijkende FIFA 16 spelers!
79009

8. Xherdan Shaqiri

Shaqiri is een aanvallende flankspeler van Zwitsers-Kosovaarse afkomst. Stoke City legde een bedrag van 17 miljoen neer om hem te halen van Internazionale. Zijn typerende kuif heeft EA Sports in ieder geval goed na weten te bootsen. Hij komt hiermee in ieder geval op nummer 8 in de lijst meest lijkende FIFA 16 spelers.
79011

7. Andrés Iniesta

Deze middenvelder speelt zijn hele leven al bij FC Barcelona. Aangezien Barca één van de beste clubs ter wereld is en Iniesta een oude rot in het vak is, verdient deze man of the club natuurlijk wel een plekje in de lijst van de best lijkende FIFA 16 spelers!
79012

6. Bafetimbi Gomis

Deze Frans-Senegalese speler van Tottenham Hotspur heeft in het echte leven al een zeer kenmerkend hoofd. De makers van FIFA grepen hun kans om dit hoofd, inclusief de dreadlocks, na te maken en het is best aardig gelukt. Gomis komt hiermee op nummer 6 van de best lijkende FIFA 16 spelers.
79015

5. Graziano Pellè

Graziano Pellè kennen we natuurlijk nog van de Eredivisie. De Italiaan speelde voor Feyenoord in de tijd dat Ronald Koeman daar trainer was. Nu zit Koeman al enige tijd bij Southampton en hij heeft Pellè meegenomen. Een gelukje voor Graziano Pellè dat EA Sports net iets meer prioriteit legt bij spelers van de Premier League dan die van de Eredivisie.
79016

4. Gerard Piqué Bernabéu

Piqué is een voetballer die bij sinds 2008 bij FC Barcelona speelt. Hiervoor speelde de centrale verdediger bij Manchester United. Ook bij deze man kunnen ze het natuurlijk niet maken om hem niet sprekend te laten lijken.
79017

3. Gareth Bale

Bale is ook zeker één van de meest lijkende FIFA 16 spelers. Deze speler is in 2013 overgenomen van Tottenham Hotspur voor een bedrag van honderd miljoen euro, en dit maakt hem de duurste speler ooit. Gareth Bale is een typisch geval dat in FIFA elk jaar meer lijkt op de echte versie. Kijk het verschil tussen FIFA 15 en FIFA 16 alleen al!
79019

Christiano Ronaldo

Christiano Ronaldo is ook een speler waar je niet omheen kunt als je het over FIFA hebt. Aangezien de nummer 7 van Real Madrid naast een geweldige voetballer ook een enorm ijdeltuitje is, zal hij blij zijn dat hij in FIFA 16 erg lijkt op het origineel.
79020

1. Lionel Messi

Op nummer 1 in de lijst best lijkende FIFA 16 spelers vinden we Messi. Hoe kan het ook anders, sterspeler Lionel Messi is natuurlijk al jaren het boegbeeld van topvoetbal en daarmee automatisch ook van de FIFA franchise.
Op covers, in reclames, overal wordt de topspeler in gebruikt. Ze kunnen het dan ook niet maken om hem niet te laten lijken. Nou, het is gelukt!