Marvel's Avengers multiplayer - Hoe is de beta?

  De Marvel's Avengers beta ging voor de pers al een weekendje eerder open. Wij gingen alvast aan de slag om te kijken hoe de game functioneert. Ook met de multiplayer gingen we aan de slag en onze redacteuren hadden daarover nogal uiteenlopende meningen.

  In de multiplayer van Marvel's Avengers gingen we in een team van drie aan de slag met de verschillende missies. De bevindingen van ondergetekende zijn al grotendeels in het onze preview van Marvel's Avengers vinden. Ook vind je daar de uitgebreide gameplay-details die we ondervonden en welke mechanics top of juist een flop zijn. In dit artikel behandelen we slechts het multiplayer-aspect van de Marvel's Avengers beta.

  Leslie - Een mix van twijfels

  De Avengers beta was naar mijn mening in het algemeen leuk om te spelen. Het singleplayer gedeelte was tof en het feit dat je als verschillende karakters kan spelen in het verhaal maakt het alleen beter. Elk personage speelt daarnaast ook anders. Wat zorgt voor genoeg variatie in de game zelf.

  Het multiplayer aspect van de game is minder leuk dan het verhaal spelen. Het is veel van hetzelfde en je speelt weinig met je teammaten. Je verslaat wat vijanden in een soort arena en dan ga je weer naar de volgende match. Het wordt dus snel eentonig. Het multiplayer aspect trekt mij dan ook het minst aan, terwijl het wel een multiplayer gefocuste game is.

  De abilities van de karakters zijn wel tof en je hebt in de game ook een "power level"-systeem. Dat zorgt ervoor dat de game je meer trekt als je van games als Destiny houdt.

  Theo - 'Werk aan de winkel'

  Tijdens de Marvel's Avengers Bèta viel mij één ding enorm op en dat is dat er nog flink werk aan de winkel is. De game ziet er erg goed uit op grafisch vlak dus daarover maak ik me absoluut geen zorgen, maar dat geldt niet voor de gameplay. Deze game richt zich voornamelijk op het multiplayer aspect maar we mochten al even aan de slag met een singleplayer gedeelte. Daarin merkte ik dat juist het gedeelte dat je alleen speelt veel meer 'Avengers'-actie bevatte, waarbij je raketten ontwijkt en cinematische hoogstandjes te zien krijgt.

  Tijdens het multiplayer gedeelte miste ik dat direct. Ik had ook nergens echt het idee dat ik samen aan het spelen was, op het feit na dat er meerdere Avengers rondlopen die vijanden in elkaar slaan. Er lijkt maar weinig interactie tussen de karakters merkte ik op wat gesprekken na. De gameplay zelf voelt vooral in het begin wat stroef aan, maar dat lijkt langzaam te veranderen naarmate je je karakter upgrades geeft op het gebied van moves en uitrusting.

  Iets anders wat me opviel tijdens het spelen van de bèta is dat Avengers je in een stoffig schip stopt dat fungeert als je thuisbasis. Alles ziet er een beetje verlept uit, maar alles is aanwezig. Neem bijvoorbeeld de verblijven van Ms. Marvel, Iron Man, Thor, Captain America, Black Widow en Hulk die door de hele basis te vinden zijn. Het lijkt erop dat je deze ruimtes gaandeweg vrijspeelt en dat je het schip kunt gaan voorzien van de nodige upgrades terwijl je door het verhaal gaat.

  Marvel's Avengers staat op de planning voor 4 september 2020 en komt uit op de PlayStation 4, Xbox One, PC en Google Stadia.

  Marvel's Avengers

  Verkijgbaar vanaf 4 september 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.