De beste aanbiedingen: deals op games en tech (week 32)

  Zoals elke week halen wij ook in week 32 het net op wat betreft kortingen. Op die manier heb je een overzicht van een aantal ijzersterke deals op games en tech en houd je wat kostbare centen in je zak. Deze week strooit bol.com met gratis cadeaus en krijg je korting op handige producten zoals een ventilator voor wat verkoeling tijdens deze hitte!

  Samsung

  Gratis cadeau bij Samsung Galaxy Note 20 pre-order

  Het zal je niet ontgaan zijn dat de nieuwe smartphone van Samsung onderweg is. De Galaxy Note 20 is het nieuwe paradepaardje van de smartphonemaker belooft een enorme batterij van 4300 mAh die je dagen van een werkende smartphone zal voorzien. Daarnaast is er een snelle processor en een 5G antenne in het toestel aanwezig. Zo kun je alle apps draaien die je maar wil zonder haperingen en ben je voorzien van het snelste mobiele internet dat momenteel beschikbaar is.

  De Galaxy Note 20 is vanaf 21 augustus beschikbaar in Nederland en dat roept om een actie ter ere van de release. Bol.com heeft die actie waardoor een aanschaf van de nieuwe krachtpatser van Samsung net wat interessanter wordt. bij een pre-order van het toestel krijg je namelijk een gratis cadeau ter waarde van minimaal 169 euro.

  Voordelige verkoeling

  Bol.com heeft naast de weggeefactie op de Note 20 ook een koele aanbieding lopen op het moment. Met deze warme dagen is het namelijk wel prettig als je even een briesje door je haren voelt en nét even at verkoeling kunt opzoeken. Met de aanbiedingen op ventilatoren kan dat. Bol.com heeft diverse ventilatoren in de aanbieding die variëren van statiefvantilatoren tot vloermodellen. Elke ventilator heeft zijn eigen voordeel.

  Zo kun je een statiefventilator wat in de hoogte instellen zodat je op verschillende niveaus verkoeling krijgt. Een torenventilator blaast verkoeling over een wat groter oppervlak wat op zijn beurt weer voor een flinkere koele bries zorgt. Een vloermodel past in elk interieur en kan zelfs verdekt opgesteld worden.

  Veel opslag voor weinig geld

  In een heel ander kader komt deze week een deal van Media Markt voorbij. Op de website trapt de winkelketen namelijk af met een flinke deal op externe opslag. Verschillende externe harddisks zijn afgeprijsd, waardoor het nu het ideale moment is om je slag te slaan.

  Wij zetten vier externe harde schijven op een rij die via Media Markt nu een lekker prijskaartje gekregen hebben.

  Final Fantasy VII Remake flink afgesprijsd

  Als je nog moet beginnen aan het hernieuwde avontuur uit Final Fantasy VII, dan is nu je kans. De game is namelijk flink afgesprijsd bij Nedgame.nl. Final Fantasy VII is compleet vanaf de grond af aan opgebouwd in een nieuwe engine, waardoor alles er grafisch fantastisch uitziet. Het verhaal was daarbij nog nooit zo uitgebreid en meeslepend door de toevoeging van nieuwe elementen die je aan het scherm gekluisterd houden. De gameplay is daarbij ook helemaal op de schop gegaan, waardoor je nu een actief en dynamisch vechtsysteem in de RPG hebt.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.