Top 10 Valentijnsdag tips van 2019 voor haar - Verliefd op cadeautjes

Article
zaterdag, 26 januari 2019 om 13:15
top 10 valentijnsdag tips van 2019 voor haar verliefd op cadeautjes 145563 4
Valentijnsdag komt eraan en wat is er nou leuker dan dit samen te vieren met je vriendin? Gezellig samen op de bank of een dagje weg, zolang je maar samen bent is alles goed! Wil je haar verwennen, maar weet je nog niet wat je moet geven? We got you! Wij hebben top 10 Valentijnsdag tips van 2019 voor haar op een rijtje gezet.

10. PlayStation / Xbox Gift Card

We beginnen de lijst met top 10 Valentijnsdag tips van 2019 voor haar met een PlayStation of Xbox Gift Card. Weet je dat je vriendin van games houdt, maar weet je niet precies welke games ze leuk vindt? Geen nood, hiervoor is een Gift Card het perfecte cadeau.
Een Gift Card klinkt misschien niet echt als een romantisch cadeau om aan je vriendin te geven tijdens Valentijnsdag, maar simpel hoeft niet slecht te zijn! Door haar een Gift Card te geven kan ze het geld spenderen aan games die zij zelf uitgeeft. Met dit cadeau kan je eigenlijk niet de mist in gaan. Handiger dan dit kan bijna niet!
PlayStation en Xbox Gift Cards zijn er in meerdere bedragen. Afhankelijk van hoeveel je uitgeeft, kan dit bedrag variëren.

9. Cactus Drank Dispenser

Mocht je vriendin wel van een drankje houden, kan deze Cactus Drank Dispenser nog wel eens van pas komen. Met deze dispenser kan je makkelijk je eigen drankjes mixen, of als ze liever alcoholvrij blijft is dat natuurlijk ook mogelijk. De Cactus Drank Dispenser heeft een wat luxere uitstraling dan de goedkope dispensers die je vindt.
De armpjes aan de zijkant van de cactus zien er niet alleen leuk uit, maar dienen ook als originele handvaten. Je kunt hem vullen met de deksel aan de bovenkant en door het kraantje aan de zijkant te gebruiken kan je je glas steeds opnieuw blijven vullen. De dispenser is 26 cm hoog en kan tot ca. 3,8 liter gevuld worden. Ideaal voor een feestje, of als je alvast een zomers gevoel wil krijgen! Hierom kan deze dispenser niet ontbreken als een van de tips op ons Valentijnsdag lijstje van 2019.
De Cactus Drank Dispenser is 19,95 euro.
145568

8. Let Motion Earphones

Samen muziek luisteren op Valentijnsdag kan best romantisch zijn. De Led Motion Earphones zijn hier ideaal voor. De oortjes zijn niet alleen gewoon leuk om te hebben, maar hebben ook nog eens fantastisch uiterlijk. Los van de flitsende look en het feit dat de oortjes muziek en geluid kunnen afspelen, hebben de oortjes een ingebouwde microfoon.
De Let Motion Earphones zijn in zowel roze als blauw verkrijgbaar. De LED-verlichting is ingebouwd in de oortjes. Deze lichtjes zien er tof uit, maar ze reageren op de muziek die je luistert, wat een uniek effect geeft. Je krijgt deze oortjes met een Micro USB kabel en één paar extra earbuds.
De Let Motion Earphones zijn 14,95 euro.

7. Chocolade Game Controller

Een bos rozen en chocola in de vorm van een hart is waar veel mensen wel aan zullen denken met Valentijnsdag. Het is misschien cliché, maar chocolade voor Valentijnsdag is altijd goed. Toch zou een beetje verandering voor sommigen af en toe ook wel eens leuk zijn. Is jouw vriendin een zoetekauw en houdt ze van games? Je bent aan het goede adres, want het volgende cadeau op ons lijstje met Valentijnsdag tips is de Chocolate Game Controller.
De eetbare controller is wat aan de kleine kant, maar is een leuk geschenk voor de gamers onder ons. Goed om te weten is dat de chocola sporen van hazelnoten en andere gedroogde vruchten kan bevatten. De afmetingen zijn: 12cm(L) × 7.5cm(B) × 1.5cm(H)
De Chocolate Game Controller is 9,95 euro.

6. Super Mario Mushroom Light

It’s a me, Mario! Voor de Mario fans onder ons kan de Super Mario Mushroom Light eigenlijk niet uit jouw woon- of slaapkamer ontbreken. Het lampje is ontzettend schattig en geeft een rode gloed met licht. Dit Mushroom lampje zal je ongetwijfeld een nostalgisch gevoel geven van de Super Mario games en is dan ook een officieel gelicentieerd Super Mario product.
Zodra je op de hoed drukt zal de lamp meteen oplichten. Een leuk extraatje is dat hij het bekende Power Up geluidje maakt. De lamp werkt met 2x AAA batterijen die er niet bij geleverd worden. De afmetingen zijn: 12cm(L) × 12cm(B) × 12cm(H)
De Super Mario Mushroom Light is 19,95 euro.
145571

5. Self Stirring Lens Mug

Of je vriendin nou een thee- of koffie liefhebber is, of misschien liever aan de warme chocolademelk zit, deze Self Stirring Lens Mug zal perfect bij haar passen. De mok doet al het werk voor je en roert alvast je drankje voor je. Verder houdt de beker je koffie, thee of chocomelk warm, dus is hij geschikt als thermos. De beker kan met een deksel worden afgesloten.
Wat deze mok speciaal maakt is dat los van het feit dat hij al het werk voor je doet, het design er ook nog eens tof uit ziet. Het design is een replica van een camera lens, wat de beker geschikt maakt als cadeau voor fotografie liefhebbers. Je kunt de Self Stirring Lens Mug aanzetten door simpel op de knop te drukken. Het wieltje op de bodem zal dan beginnen te draaien en je drankje roeren.
De Self Stirring Lens Mug is 12,95 euro.

4. Halo Selfie Light

Voor de echte fotogenieke Instagrammers onder ons is de Halo Selfie Light een geschikt cadeau. Je kunt deze ring op vrijwel elke smartphone schuiven. Er zitten 36 LEDs in die kunnen veranderen. Zo is het mogelijk om de helderheid af te stellen en de juiste belichting te krijgen voor de perfecte (Insta)foto! De lamp is makkelijk om overal mee naar toe te nemen en heeft kan voor 45 minuten helder licht geven.
De Halo Selfie Light beschikt over drie verschillende niveaus van helderheid en werkt ook goed in het donker. Niet alleen verlicht het de omgeving voor een betere fotokwaliteit, maar de lamp is ook te gebruiken als zaklamp. De lamp werkt met een ingebouwde Lithium batterij en is op te laden via een meegeleverde USB kabel.
De Halo Selfie Light is 16,95 euro.

3. Betoverde Roos Lamp

Veel vrouwen hebben een vergelijkbare meisjesdroom gehad vroeger: prinses worden! Dit geldt natuurlijk niet voor iedereen, maar als jouw vriendin een beetje van Disney houdt kan dit cadeautje zomaar voor haar gemaakt zijn. Met de Betoverde Roos Lamp voel je je een echte prinses uit Beauty and the Beast. De lamp ziet er luxe en mooi uit, maar doet je tegelijkertijd ook denken aan je kindertijd.
Liefde is magisch, net als deze roos van Disney. Zodra je de stolp aanraakt, springt de verlichting aan. De lamp heeft een ingebouwde touch sensor, die ook meteen als aan/uit knop werkt. Door het lampje via USB aan te sluiten kan je vriendin de lamp plaatsen waar ze maar wil.
De Betoverde Roos Lamp kost 29,95 euro.

2. Game Boy Wekker

De Game Boy is een nostalgisch apparaat die menig gamer hart doet kloppen. De spelcomputer is bij veel mensen een groot onderdeel geweest van hun jeugd en zelfs mensen die na die tijd zijn geboren kennen hem wel. Deze Game Boy Wekker is dan ook een bijna exacte replica van de originele spelcomputer en een leuk geschenk voor game liefhebbers.
Om het alarm en de tijd in te stellen, hoef je simpel alleen de A en B knop langer in te drukken. Het zwarte kruisje wordt gebruikt om de uren en minuten goed te zetten. Je zou denken, wat is er romantisch aan een chagrijnige vriendin vroeg in de ochtend? Geen zorgen, deze wekker heeft geen irritant piep geluid. Aangezien de wekker een officieel Nintendo product is, is het alarmdeuntje het muziekje van Super Mario Land!
De Game Boy Wekker kost 29,95 euro.

1. Retro NES-USB-Controller

De absolute topper bovenaan ons lijstje met Valentijnsdag tips van 2019 voor haar is de Retro NES-USB-Controller. Deze controller is ontzettend nostalgisch en is aan te sluiten via USB op een PC of laptop. Zodra je een emulator installeer, wat NES ROMs downloadt en de controller instelt, zal alles werken.
Een voordeel is dat de Retro NES-USB-Controller voor zowel PC als Mac geschikt is en dus meer mensen plezier kan brengen. Als je Windows XP en hoger heb zal de controller automatisch herkend worden, maar als je Mac hebt zal je Driver software moeten installeren. De Retro NES-USB-Controller is een replica van de originele NES controller en heeft een kabel van 140 cm. De afmetingen zijn: 12.3cm(L) × 5.3cm(B) × 1.9cm(H)
Retro NES-USB-Controller kost 14,95 euro.

Welke van deze Valentijnsdag tips uit 2019 vind jij de beste?

Er zijn genoeg leuke snufjes om je vriendin mee te verrassen. Welke Valentijnsdag tips uit 2019 vind jij de beste? Laat het weten in de comments. Mocht je benieuwd zijn naar onze tips van vorig jaar, lees dan vooral ons artikel over top 10 Valentijnsdag tips van 2018.
Ben je alleen deze Valentijnsdag en ben je gewoon op zoek naar winter gadgets? Geen probleem, dat kan natuurlijk ook. Wij raden je dan ons artikel met 8 toffe winter gadgets aan.