Naar welke Marvel Phase 4 films kijkt de redactie het meeste uit?

  Tijdens San Diego Comic Con 2019 is uit de doeken gedaan wat voor films en series het MCU de komende tijd voor ons in petto heeft. Van oude bekenden tot nieuwe gezichten: er zal weer genoeg te zien zijn in Marvel Phase 4. Naar deze films en series kijken we op de redactie het meest uit!

  Kevin - Doctor Strange in the Multiverse of Madness

  Op het moment kijk ik het meest uit naar Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Niet dat de rest van de films mijn interesse niet trekken (zeker wel, Black Widow en Guardians of the Galaxy Vol. 3 hebben ook mijn aandacht!) maar de titel spreekt mij erg aan. Het idee van een multiverse opent veel nieuwe deuren voor de toekomst van het MCU. Nadat in Far From Home al even de indruk werd gewekt dat zoiets kan bestaan, boeit het idee al hoe er van al die helden ook andere versies kunnen zijn met allemaal alternatieve verhalen.

  Stefan - De Disney+ series

  Als het aankomt op Marvel, kan ik genieten van al het moois dat de afgelopen jaren op het witte doek is verschenen. Toch ben ik na de aankondigingen nog het meest nieuwsgierig naar de series die op Disney+ verschijnen. Wie veel series kijkt, weet dat het verhaal vaak veel dieper gaat dan je in een film kunt stoppen en juist het beter leren kennen van bekende helden lijkt mij super vet om te kijken. Ik zit dus al helemaal klaar voor de avonturen van Winter Soldier, Falcon, Vision en noem ze maar op. Zin in!

  Twentieth Century Fox Film Corporation

  Theo - X-men/Mutanten project

  Ik kijk van de Marvel Phase 4 aankondigingen het meeste uit naar de nieuwe X-Men avonturen. Hier werd maar kort over gesproken, maar het was genoeg om mijn interesse te wekken. Hoe tof zou het zijn als we straks nieuwe, nóg beter uitgewerkte, verhalen krijgen over de strijd tussen de X-Men en hun tegenstanders?

  Daarbij ben ik ook heel benieuwd of we nu wel een knokpartij tegen 'echte' sentinels te zien krijgen zoals in de comics het geval was. Dit is maar even heel kort in de films voorbij gekomen (en dan reken ik die foute sentinels niet mee) en verdient veel en veel meer aandacht. Daarnaast ben ik benieuwd naar wat voor nieuwe X-Men er allemaal bij bedacht worden die we niet kennen.

  Marcus - Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

  De keuze voor een favoriete Marvel Phase 4 film is niet makkelijk. Doctor Strange, Black Widow, Thor en de Guardians of the Galaxy zijn stuk voor stuk personages waarvan ik graag meer zie. Toch gaat mijn aandacht dit keer vooral uit naar Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Shang-Chi is een nieuwe toevoeging aan het MCU, terwijl het bestaan van The Mandarin en zijn organisatie The Ten Rings al sinds Iron Man bekend is. De tegenstelling van een nieuwe held tegenover een schurk waarmee Marvel ruim tien jaar mysterie waar te maken heeft intrigeert mij mateloos.

  Marvel Studios

  Luuc - The Falcon and the Winter Soldier

  Het meest van allemaal kijk ik natuurlijk uit naar The Falcon and the Winter Soldier. Het is een vreemde keuze misschien, omdat dit twee bekende personages zijn die en ze niet eens een eigen film hebben. Nee, juist daarom is het interessant, want het is de eerste MCU-serie die uitkomt op Disney+ en daarmee de standaard zet voor wat Marvel te bieden heeft aan de streamingservice. Dat het met de twee personages is die het meest met Steve Rogers te maken hebben geeft mij hoop dat Chris Evans daar nog een keer voor terugkomt, aangezien The Falcon niet zonder slag of stoot zomaar de mantel over kan nemen.

  Daarnaast is bevestigd dat Baron Zemo de schurk zal zijn, die we eerder al zagen in Captain America: Civil War en daar liet zien een van de betere schurken uit het MCU te zijn. Nu hij zijn comics-variant gaat omarmen met paarse masker en al kan ik niet wachten om te zien wat hier uitkomt. Laat dat najaar van 2020 maar komen!

  Remco - Allemaal!

  Welke ik het meest naar uitkijk? Allemaal natuurlijk. Marvel is het beste wat ooit is gemaakt vind ik. Bijna alle films zijn echt top om keer op keer van te genieten. Ook ben ik benieuwd of misschien een andere Marvel film het stokje van Endgame overneemt als beste film ooit. We gaan het zien. Heel fijn om ook een nieuwe Doctor Strange te zien, want ja Benedict Cumberbatch is natuurlijk geweldig!

  Welke Marvel Phase 4 films wil jij het liefst zien?

  Dat waren onze voorkeuren, maar jullie hebben vast je eigen ideeën over Marvel Phase 4. Welke films en series willen jullie het liefst zien? In de reacties horen we graag voor welke film jij het liefst nu al in de rij gaat staan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.