Deze Marvel games gaan nog komen in de toekomst

  Naast de vele Marvel films waarmee we nog gaan worden verwend dit jaar zitten er ook Marvel games aan te komen in de toekomst. Deze games bestaan enkel nog uit geruchten en kunnen dus ook deels niet kloppen. Bekijk hier om welke toekomstige Marvel games het gaat.

  Marvel’s Spider-Man 2

  We beginnen deze lijst met Marvel games en geruchten met een Spider-Man game, niet Marvel’s Spider-Man voor de PlayStation 4, maar een geheel nieuwe game. Het vervolg op Insomniacs Spider-Man game zal wederom nieuwe avonturen van Spider-Man bevatten en wordt groter dan voorheen. Zo wordt er gespeculeerd over nieuwe features als een extra speelbaar personage.

  Ook kunnen we een nieuw verhaal verwachten in Marvel’s Spider-Man 2, waaronder eentje die zich focust op Venom. Ook klassieke Spider-Man schurk Green Goblin wacht nog op zijn verschijning in de gameserie. Net als Sandman en Mysterio, die laatste is de nieuwe schurk in Spider-Man: Far From Home zoals je kon zien in de trailer.

  Marvel Ultimate Alliance 3

  Het volgende gerucht in deze special met Marvel games die wellicht komen gaat over de nieuwe Nintendo Switch game Marvel Ultimate Alliance 3. Dit is eigenlijk geen gerucht meer, want de game komt er gegarandeerd aan, maar heeft alleen nog geen exacte releasedatum. Marvel Ultimate Alliance 3 gaat over Thanos en zijn Black Order, en natuurlijk over de vele Avengers die tegen die organisatie gaan strijden.

  Er zijn al een hoop personages bekend voor dit nieuwe Marvel spel op de Nintendo Switch. Wij hebben twee specials geschreven omtrent deze game die met de personages te makken hebben. Lees als je interesse hebt onze special over de beste Marvel Ultimate Alliance personages tot nu toe en de beste niet voor de hand liggende personages.

  Marvel Studios

  Marvel Secret Wars

  Over deze game is nog maar heel weinig bekend en bestaat gehaal uit geruchten. Secret Wars is oorspronkelijk een manga crossover van Marvel die uitkwam in 1984 en 1985. De manga bestaat uit alle Marvel helden en alle Marvel slechteriken en kan gezien worden als de Infinity War van die tijd, maar dan nog groter. Hoe geschikt zou deze manga zijn om te veranderen naar een game?

  In Secret Wars zagen we de samensmelting van de Avengers, X-Men en de Fantastic Four. De slechteriken bestonden uit Magneto, Kang the Conqueror, Ultron en Docter Doom, die laatste is de grootste slechterik uit de mangaserie. Het kan ook nog zijn dat Secret Wars als een DLC komt voor een andere game die Marvel aan het plannen is, bijvoorbeeld Ultimate Alliance 3.

  Marvel kaartgame

  Deze game behoort ook tot de geruchten over wellicht aankomende Marvel games. Er is al wel bevestigd dat een deel van de makers van Hearthstone hiermee bezig is, maar veel meer niet. De groep gameontwikkelaars die wegging bij Blizzard noemt zichzelf Second Dinner. Dit nieuwe initiatief heeft onder andere aangegeven bezig te zijn met Marvel voor een nieuwe game.

  Dit kan ook om een andere game gaan dan een Marvel kaartspel, maar aangezien het voormalige ontwikkelaars van Hearthstone waren, is die kans wel groot. Daarnaast is het helemaal zo slecht nog niet als het een kaartgame wordt, het tegenover gestelde zelfs. Een echt goede Marvel kaartgame bestaat namelijk nog niet, in ieder geval geen game die ook maar in de buurt komt van Hearthstone. Dit is dus erg op prijs gesteld!

  Warner Bros. Pictures

  The Avengers Project

  Deze Marvel game is misschien wel de meestomstreden game in deze lijst met Marvel games die wellicht gaan komen. Er is namelijk nog heel weinig bekend over The Avengers Project, als we er even vanuit gaan dat dat de echte naam is. Het Avengers Project wordt ontwikkeld door Crystal Dynamics en Square Enix, de game is vermoedelijk een Destiny-achtige game.

  De game gaat ook gebruik maken van motion capture en er wordt verwacht dat je een eigen soort superheld kan maken, waardoor de game dus een beetje RPG-achtig wordt. Wij zijn natuurlijk heel erg benieuwd naar die ambitieuze project en gaan er dan ook vanuit dat het een hele grote gaat worden. Wanneer deze game uit gaat komen is nog niet bekend, en we denken dat die releasedatum ook nog wel een paar jaar op zich zal wachten.

  Deze Marvel games gaan nog komen in de toekomst

  Dat waren de Marvel game geruchten tot nu toe, er kunnen er nog meer bijkomen of verdwijnen in de toekomst. Dit artikel wordt indien nodig geüpdatet, dus houd XGN daarvoor goed in de gaten! Welke Marvel game uit deze lijst vind jij tot nu toe het beste?

  Marvel's Spider-Man

  Verkijgbaar vanaf 7 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.