Maffe Maandag - BioShock Infinite uit de jaren 80 en Fallout 3 in het echt

Article
maandag, 10 september 2012 om 20:40
xgn google image
Hallo! Wel goeiedag zeg! Welkom bij de allerlaatste zomerdag van het jaar! Tenminste, als ik het goed heb. Vorig jaar was dat immers op 1 oktober, en dat is vrij abnormaal voor ons kikkerlandje. Maar goed, ik ga ervan uit dat vandaag toch echt de laatste zomerdag was. Komende dagen mag het weer lekker gaan regenen. Miezeren. Maar ja, dat het vandaag de laatste zomerdag van het jaar is komt ook door het feit dat het vandaag Maffe Maandag is, hè.
En ja, deze laatste zomerdag kunnen we het beste afsluiten met een mooie Maffe Maandag. Hopelijk zijn de twee bijdragen weer voldoende genoeg om ervoor te zorgen dat je morgenochtend met een glimlach uit bed stapt. En zo niet, dan baal ik ontzettend in mijn eentje. In een hoek. Schamend. Ja, dat doet heel veel pijn.
Maar goed, genoeg gezeik. Laten we eens inhoudelijk zijn. Niet zozeer inhoudelijk, want er is afgelopen niets bizars gebeurd wat betreft gezondheid, criminaliteit en dergelijke. De gamers hebben zich deze week gedragen. Prima. Dat vind ik fijn. Of je zult vast weer erachter komen dat de dader van de slachtpartij in het Franse Annecy, een gamer blijkt te zijn. Tot nu toe niet. Gelukkig, ook al is het nog steeds vreselijk wat die man (of misschien wel vrouw) heeft gedaan.
Laten we het eens over BioShock Infinite hebben. Een geweldige game die volgend jaar uitkomt. Man, zelf kan ik absoluut niet wachten op het spel. En dat is bizar, want ik ben nooit echt heel erg enthousiast met een spel. Enkel als ik ‘m speel en als ’t spel goed is. Meer niet. Tot de release ben ik nooit enthousiast dus. Tenzij het om een nieuwe Skyrim of iets dergelijks gaat.
Er wordt weer afgedwaald. Maar ik heb zoveel te vertellen. Laat ik het dan maar kort houden; er is van de officiële trailer van BioShock Infinite gebruik gemaakt. Gebruik gemaakt in de zin van dat ‘ie helemaal herbouwd werd. Geweldig. Alsof het uit de jaren tachtig kwam. Maar de vraag is, zouden we dan net zo enthousiast zijn als nu? Wie weet. Bekijk hieronder het vergelijkingsmateriaal.
Fallout 3 in het echt
Het concept is simpel, en het is wel eenvoudig te maken. Maar het is nooit eerder gedaan. Daarom; bedankt voor het feit dat je dit filmpje hebt gemaakt. De mensen van Mega64 hebben een kunstwerk van een filmpje geplaatst. En het is zo waar. Het is zo waar dat games nooit zó realistisch worden, dat je het gewoon in het echte leven het spel kunt toepassen. Nee, dat kan dus echt niet.
Het bewijs is hieronder te vinden. Fallout 3 in het echt. En bedenk hoe andere spellen in het echt toegepast zouden kunnen worden. Noem maar iets op! Wie weet is daar ook een filmpje van. Weet je wat? Probeer zoveel mogelijk ‘game in het echt’ filmpjes te verzamelen. Hopelijk zijn er nog veel meer van dit soort filmpjes. Genieten, is het.

Populair Nieuws