Best verkochte games van week 36

Article
dinsdag, 11 september 2012 om 10:15
xgn google image
Week 36 van dit jaar is weer voorbij en er zijn zoals altijd weer veel games verkocht. De games die het meest over de toonbank gingen, staan met trots in de lijstjes van de best verkochte games van deze week.
Een week is verstreken en nog altijd heerst Guild Wars 2. De voornaamste nieuwkomer vormt een nieuwe uitbreiding van het immer populair De Sims 3. Kijken we enkel bij PC-verkopen, dan zien we dat de game - en vooral de uitbreidingen - maar liefst drie plaatsen in beslag nemen. Veel grote veranderingen lijken er verder niet te zijn. Wel valt op dat er een opvallend groot aantal games de verscheidene top 10's binnenkruipen. Daardoor verschuift er vooral nogal wat binnen de PS Vita-lijst.
We verwachten dat de lijst langzaamaan steeds meer ingrijpende veranderingen zal ondergaan de komende weken. Langzaam maar zeker beginnen de toptitels immers weer binnen te spijbelen. Binnenkort mogen we bijvoorbeeld aan de slag met Tekken Tag Tournament 2 en iets later Borderlands 2. Of deze en andere titels de lijsten op hol weten te brengen, gaan we de volgende weken zien.

Populair Nieuws

Laatste Reacties