Maak nu kans op Next Goal Wins bioscoopkaartjes!

Article
vrijdag, 05 januari 2024 om 16:30
next goal wins st 1 jpg sd high copyright 2023 searchlight pictures 1f1704467351
Taika Waititi is één van de meest gerenommeerde regisseurs van het moment. Nu is de regisseur terug met een nieuwe film en in de Reageer en Win

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we de LEGO Mars Rover set weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van de LEGO Mars Rover set zijn geworden... dj_slowtime en Pepko!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - Next Goals Win

Als er één regisseur is die de laatste jaren echt is doorgebroken, dan is het Taika Waititi wel. Met films en series als Thor Ragnarok, What We Do in the Shadows en Flight of the Conchords heeft hij snel een naam voor zichzelf gemaakt. En met Next Goal Wins draait sinds 4 januari zijn nieuwe film in de Nederlandse bioscopen.
Next Goal Wins draait om het voetbalteam van Amerikaans-Samoa. Na een verschrikkelijke 31-0 nederlaag besluit de voetbalbond om een nieuwe coach aan te trekken, de Nederlandse Amerikaan Thomas Rongen (gespeeld door Michael Fassbender). Hij krijgt de taak om het slechtste voetbalteam ter wereld klaar te stomen voor de kwalificaties van het WK.
Als je deze drama-komedie in de bioscoop wil checken, dan hebben we goed nieuws voor je. In de Reageer en Win maak je namelijk kans op 5x twee bioscoopkaarten voor Next Goals Win!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).