Volgende Avengers film laat langer op zich wachten

News
vrijdag, 05 januari 2024 om 17:00
jonathan majors kang the conquerorf1699959602
Er hangt momenteel een gerucht in de lucht in Hollywood dat de vijfde Avengers film mogelijk langer op zich zal laten wachten. Dit meldt insider Alex Perez via X.
De heisa heeft allemaal te maken met het ontslaan van Jonathan Majors door Marvel naar aanleiding van zijn schuld aan het fysiek en mentaal mishandelen van zijn ex vriendin. Zijn personage Kang the Conqueror zou een sleutelrol moeten spelen en de main bad guy in de vijfde Avengers film (eerder genoemd de Avengers: Kang Dynasty). Nu heeft Marvel aangegeven een nieuwe acteur te casten voor de rol, maar verder is het nog onduidelijk of het personage Kang verder een grote rol zou gaan spelen.

2026 is te vroeg voor Marvel

Nu beweert scooper Alex Perez op X: “Let op: Avengers 5 komt NIET uit in 2026. Er moet nog te veel werk worden verricht en er moet nog veel worden opgezet voordat ze diep in de komende Avengers-film kunnen duiken.”
Kevin Feige heeft al eerder aangegeven in de toekomst kwaliteit over kwantiteit van de content verkiezen en mogelijk is het dus dat hij met filmprojecten ervoor goed wil werken richting de vijfde Avengers film
Naar alle waarschijnlijkheid zal de release date van de zesde Avengers film (Avengers: Secret Wars) ook gepusht worden naar een significant later moment.
Het is nog geeneens duidelijk welke personages er zullen verschijnen in deze Avengers film. Er zijn erg veel onduidelijkheden voor de toekomst van het MCU. Vanwege de talloze projecten is de richting die het filmhuis zal gaan nemen ook erg onvoorspelbaar.