Star Citizen is nog steeds niet uit, maar je kan wel een peperdure vloot kopen

News
vrijdag, 05 januari 2024 om 16:00
star citizen donateurs vragen massaal hun geld terug 150455 2f1637573694
Ontwikkelaar Cloud Imperium Games heeft een nieuwe collectie voor fans van Star Citizen. Er is nu een vloot aan ruimteschepen te koop voor een enorm hoog bedrag, terwijl de game nog steeds niet af is.
Al jaren heeft Star Citizen een beruchte reputatie. De ontwikkelaar belooft bergen aan toffe features en een space game om alle anderen overbodig te maken. Maar ondertussen blijft de ontwikkeling maar voortduren en het einde is ook nog lang niet in zicht.
Toch blijven fans de ontwikkeling voeden met nieuwe inkomsten. Via crowdfunding was in 2021 al meer dan 400 miljoen dollar opgehaald om Star Citizen te maken. Het lijkt erop dat Cloud Imperium Games alleen nog wel wat meer geld kan gebruiken.
Op de website van de game is namelijk een nieuwe collectie aan schepen onthuld. Voor de vloot die bestaat uit 175 schepen, genaamd Legatus 2953, moet je flink wat betalen. Het pakket kost namelijk 54.014,40 euro.

“Deze definitieve armada overtreft alle anderen en is een gelijke aan de nobele titel van Legatus Navium. Deze perfecte collectie bestaat uit meer dan 175 schepen van alle bekende fabrikanten en omvat alle schepen die zijn uitgebracht en ontworpen tot 2953. Hiermee kan elke vlootcommandant een blijvende erfenis creëren en de mensheid naar een betere toekomst leiden.”

Geen releasedatum in zicht

Spelers die hebben geïnvesteerd in Star Citizen kunnen momenteel wel met een vroege versie aan de slag. In 2017 is namelijk Alpha 3.0 gelanceerd, waar nog steeds geregeld updates voor komen. Wanneer alleen een beta-versie of een echte release komt, daar is nog steeds geen duidelijkheid over.