Lucifer Season 6 op Netflix - Alles wat we weten

Article
zaterdag, 31 juli 2021 om 15:00
luciferf1622213795
Let op! Dit artikel kan spoilers bevatten voor Lucifer seizoen 5. Het is nog even wachten op Lucifer Season 6 op Netflix, aangezien we dit pas vanaf 10 september kunnen aanschouwen. Gelukkig hebben we net een fantastisch vijfde seizoen achter de rug. Maar wat kunnen we eigenlijk verwachten van het laatste, duivelse seizoen? Hier lees je alles wat je moet weten over Lucifer Season 6 op Netflix.

Releasedatum van seizoen 6

Zoals hierboven al genoemd zal Lucifer Season 6 vanaf 10 september te zien zijn op Netflix. Dit is aan de ene kant een plezier, maar aan de andere kant is dit ook het einde van een fantastische rit. Vooral als je nagaat dat Lucifer eigenlijk maar vijf seizoenen zou hebben. Netflix had de serie namelijk in 2019 vernieuwd voor een vijfde en laatste seizoen.
In februari 2020 bleek alleen dat er gesprekken plaatsvonden tussen Netflix en Warner Bros. Hier kwam uiteindelijk uit dat Tom Ellis had getekend voor een extra seizoen. Dit seizoen zal dus vanaf 10 september te zien zijn op Netflix en we kunnen zeker niet wachten. Voor nu moeten we het doen met de trailer.
lucifer season 4 releasedatum bekendgemaakt 149545

Wie is er te zien in Lucifer Season 6?

Lucifer Season 6 op Netflix is natuurlijk niet compleet zonder Lucifer zelf. Het is dan ook geen verrassing dat Tom Ellis terugkeert voor het laatste seizoen. Ook zijn Lauren German (Chloe Decker), D.B Woodside (Amenadiel) en Leasley-Ann Brandt (Mazikeen) weer van de partij. Iemand die we misschien niet meer zullen zien is het karakter Dan Espinoza. Dit komt natuurlijk door het tragische einde van hem in het vijfde seizoen.
Dan is dan wel gestorven, maar een statement van Kevin Alejandro zegt iets heel anders. Hij zegt namelijk dat dit zeker niet het einde is van Dan Espinoza. Dus wie weet zien we hem nog terug.
lucifer seizoen 5 is een mogelijkheid volgens hoofdrolspeler 150708

Waar gaat het laatste seizoen over?

Zoals we allemaal hebben kunnen zien in het vijfde seizoen van Lucifer op Netflix is Lucifer de nieuwe God geworden. Dit kwam doordat hij zijn broer Michael (God) versloeg aan het einde van het seizoen in een episch gevecht. Lucifer spaarde het leven van zijn broer, maar dat gaat niets goeds betekenen voor seizoen 6 van de serie. Michael zal dan ook zeker een doorn in het oog worden van Lucifer in het laatste seizoen.
Hoe dit gaat ontpoppen is nog maar de vraag. Gelukkig hoeven we niet al te lang te wachten.
lucifer season 4 is uit alles wat je moet weten voordat je gaat kijken 150665

Hoe zit het met de afleveringen?

Lucifer Season 6 zal welgeteld 10 afleveringen bevatten. Hoewel we nog niet weten wat er precies gaat gebeuren, weten we wel hoe de afleveringen heten. Dit zegt natuurlijk niets over de afleveringen zelf, maar het is altijd leuk om te speculeren:
  • Aflevering 1, "Nothing Ever Changes Around Here"
  • Aflevering 2, "Buckets of Baggage"
  • Aflevering 3, "Yabba Dabba Do Me"
  • Aflevering 4, "Pin The Tail On The Baddie"
  • Aflevering 5, "The Murder of Lucifer Morningstar"
  • Aflevering 6, "A Lot Dirtier Than That"
  • Aflevering 7, "My Best Fiend"
  • Aflevering 8, "Save The Devil, Save The World"
  • Aflevering 9, "Goodbye, Lucifer"
  • Aflevering 10, "Partners 'Til The End
rsz lucifer 403 unit 00191rf1583857999

Dit is het aller allerlaatste seizoen

Ja, het doet pijn aan ons hart om te zeggen, maar dit is daadwerkelijk het allerlaatste seizoen van Lucifer. Al vijf seizoenen lang hebben we kunnen genieten van de geweldige acteerprestaties van Tom Ellis en natuurlijk de rest van de cast. We hebben al geluk gehad met seizoen 6, aangezien dit nooit in de planning stond. Of dit het einde is van Lucifer in zijn geheel is natuurlijk nog maar de vraag. Het zou zomaar kunnen dat we nog ergens een spin-off-serie krijgen of een prequel of iets dergelijks. Maar we zullen er niet vanuit gaan.

Dit is alles wat we tot nu toe weten over Lucifer Season 6

Het is nu alleen nog wachten op 10 september. Dan gaat het laatste seizoen van Lucifer van start. Wat vinden jullie ervan dat dit het laatste seizoen is? En hebben jullie alles al gekeken tot nu toe? Laat het ons weten in de comments.

Populair Nieuws