Lion King trailer 2019 uitgelicht - Simba is fluffy!

  Het is zover. We zullen de sterfscène van Mufasa in detail moeten bekijken volgend jaar. In 2019 komt er namelijk een live-action remake van de Lion King, waarvan we de trailer al hebben kunnen bewonderen. Maar wat de hoogtepunten uit de trailer? Wij vertellen het je!

  Walt Disney Studios

  Simba is om te knuffelen

  Het maakt niet uit hoe stoer je bent of hoe graag je het ook wel niet toe zou willen geven, Simba is in de trailer van de 2019 remake van Lion King ontzettend lief. Hij is echt een klein knuffeltje dat met je leven beschermd zou moeten worden. Je kunt wel ontkennen dat Simba schattig is, maar eigenlijk weten we allemaal wel wat je eigenlijk vindt van dit leeuwtje.

  Niet alleen Simba is om te knuffelen, om heel eerlijk te zijn zien alle andere dieren er ook uit alsof ze fantastisch zijn om te aaien. Van apen tot antilopes, allemaal zien ze er ontzettend zacht uit. We moeten wel eerlijk zijn, Simba ziet er wel uit alsof hij het meest zacht van alle dieren is in de gehele trailer. Simba zal in de film niet een kleine leeuwenwelp blijven, maar waarschijnlijk is hij nog steeds knuffelig zodra hij volwassen is.

  Walt Disney Studios

  Overeenkomsten tussen origineel en remake

  Het is wel een belangrijk punt. De originele Lion King kwam uit in 1994 en heeft vele harten veroverd met zijn verhaal en hilarische en liefdevolle karakters. Wanneer er een live-action remake komt, hopen we allemaal natuurlijk wel dat het verhaal hetzelfde blijft als het origineel en dat er gelijkenissen te vinden zijn.

  Gelukkig zijn die in de trailer al te zien. Dingen in de omgeving hebben al gelijkenissen. Daarnaast hoor je ook al een muziekje in de trailer dat in de originele film wordt gebruikt tijdens de geboorte van Simba. Dit kan erop wijzen dat de rest van de muziek uit het origineel gebruikt zal worden in de 2019 remake van Lion King. Hopelijk zijn er meer overeenkomsten dan afwijkingen.

  Walt Disney Studios

  Er missen een aantal punten

  Toch missen er een aantal punten in de trailer. Zo komen bijvoorbeeld Timon en Pumba niet in de trailer niet voor. We weten dus ook niet of ons favoriete duo te zien zal zijn in het eindproduct van de film. Naast dit iconische duo is ook Nala niet te zien in de trailer, wat jammer is aangezien ze wel in de originele Lion King zit en er werd verwacht dat Beyoncé haar stem in zou gaan spreken.

  Verder is er altijd de kans dat de gehele film een grote misser is. Tot nu toe zag de trailer er goed uit, maar er hoeft maar een karakter er niet goed uit te zien en het is eigenlijk al gedaan met de film. Meestal krijg je dan al veel negatieve reacties te horen over de film aangezien dat het geheel verpest. Laten we hopen dat dit niet zo is bij de live-action van de Lion King in 2019, aangezien het er niet zo uitzag in de trailer.

  Walt Disney Studios

  Die ene scène

  In de trailer zie je al snel een mooie scene voorbij komen. De gnoe's rennen door de bergen heen en het doet je ergens aan denken. De trailer pakt een bepaald moment vast. Een scene die je ver weg hebt gestopt samen met al je andere trauma’s. Het is de scène waarin de vader van Simba, Mufasa, overleed dankzij zijn eigen broer Scar.

  We weten haast wel zeker dat het de scene is waarin de vader van Simba overlijd en dat wij allemaal opnieuw af mogen sterven van binnen. Deze keer zullen onze harten er wel wat ruwer uit worden gerukt, dankzij het feit dat het wat realistischer is in deze live-action versie. Bereid je dus maar voor de zekerheid mentaal voor.

  Walt Disney Studios

  De stemmen

  In de achtergrond van de trailer horen we al een verhalenverteller. Door deze verhalenvertellen gaan onze zintuigen open en letten we al wat beter op. Wat alles nog wel wat beter maakt, is James Earl Jones. De stem van Mufasa uit de originele versie van de Lion King zal ook in de remake de stem inspreken van vader van Simba. De andere stemmen verschillen wel van de originele film, maar je kunt niet alles hebben in het leven.

  Gelukkig zijn de stemmen in de remake niet slecht. Mensen als Beyoncé, Seth Rogen en Keegan-Michael Key zullen stemmen inspreken in de nieuwe Lion King. Dit horen we nog niet in de trailer van de film uit 2019, dus het is nog maar afwachten of ze de stemmen goed inspreken in de nieuwe versie van de Lion King. Gelukkig is wel Jones er om ons wat nostalgie te geven.

  Wat vind jij van de trailer van de Lion King 2019?

  We hebben je wat dingen verteld over de trailer en wij zijn ontzettend enthousiast over de film, maar wachten nog wel even geduldig af. Wat vind jij van de trailer van de 2019 versie van de Lion King? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

  Kun je niet genoeg krijgen van Disney? Dan kun je ook ons artikel lezen over de beste Disney muzieknummers. Wil je weten welke live-action remakes er nog meer komen van de Disneyfilms uit je jeugd? Dan kun je dat in ons artikel over Disney live-action remakes waar we al een tijd naar uitkijken lezen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.