Foto: Walt Disney Studios

De beste Disney songs lijst bevat per film maar één nummer, want het kan niet zo zijn dat één film de lijst domineert. Dat betekent wel dat er aantal pareltjes de lijst niet gered heeft wegens de andere heerlijke nummers uit diezelfde film. Lees snel verder om erachter te komen welk nummer het beste is.

10. The Bare Necessities uit The Jungle Book

Sommigen mochten dan nog niet geboren zijn in 1967, maar je hebt vast en zeker The Jungle Book wel gezien. Of je het nummer nou in het Nederlands of Engels kent, het maakt niet uit voor de heerlijke, vrolijke tonen. Je ziet Baloo al bijna weer dansen, zodra je de trompet hoort.

De rustige intro begeleid je al snel naar je bed, maar zodra Baloo spreekt is het raak. Je gooit de dekens opzij en begint spontaan te dansen en mee te zingen. Het is natuurlijk niet alleen de muziek zelf die fantastisch is, want ook de boodschap achter het nummer is leuk. Soms moet je gewoon even een momentje nemen om te genieten van het leven. En met dit nummer doen we dat zeker waarom het zeker één van de beste Disney songs is.