Lil' Kleine interview voor Need For Speed Payback!

  Wij hebben Lil' Kleine onlangs geïnterviewd voor de nieuwe game Need For Speed: Payback. Het nieuwe nummer van Lil' Kleine, genaamd Kleine Jongen, is namelijk aan de soundtrack van de game toegevoegd! Bekijk ons hele Lil' Kleine interview bovenaan de pagina.

  Lil' Kleine (Jorik Scholten) stond eerst samen met Ronnie Flex op de NBA 2K17 soundtrack met het nummer 'Bel Me Op'. Nu is het nieuwe nummer van Lil' Kleine, genaamd 'Kleine Jongen', toegevoegd aan de soundtrack van Need For Speed: Payback. Voor Lil' Kleine is het speciaal dat hij op de soundtrack is gekomen, aangezien het ditmaal gaat om een solo nummer.

  Wij mochten al even met Need For Speed: Payback aan de slag. In onze Need For Speed: Payback Preview bespreken wij de nieuwe gameplay en de mooie auto's!

  Lil' Kleine interview met leuke vragen!

  In ons interview staat we oog in oog met Lil' Kleine om te praten over zijn nieuwe nummer 'Kleine Jongen', die nu op de Need For Speed soundtrack is te horen.

  In het interview vertelt Lil' Kleine zijn beste Need For Speed tip, wat de gaafste auto's zijn om in te rijden en wat zijn leukste game-gerelateerde herinneringen zijn. Ook is er ruimte om te lachen, aangezien we verdere vragen stellen als: "Wat is het raarste wat jij ooit in een auto hebt gedaan?" en "Wat is de duurste boete die je ooit hebt gehad?"

  Bekijk het gehele interview bovenaan de pagina!

  Need For Speed: Payback

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.