Need for Speed Payback Cars - Creëer jouw droombolide

Article
dinsdag, 07 november 2017 om 9:43
xgn google image
Op 10 november kunnen alle racefans hun hart ophalen, want dan ligt Need for Speed Payback in de winkels. Razendsnelle bolides en knallende actie staan in deze racegame centraal, maar ook het pimpen van je wagen is een cruciaal onderdeel. In deze special behandelen we wat je allemaal met jouw Need for Speed Payback cars kunt doen.

Auto’s ontgrendelen

Voordat je jouw Need for Speed Payback cars kunt pimpen, dien je de wagens natuurlijk wel eerst vrij te spelen. Hoewel je aan het begin van Need for Speed Payback een aantal auto’s cadeau krijgt, moet je voor de rest van de collectie toch iets meer werk verrichten. Je kunt auto’s namelijk vrijspelen en wel op twee manieren.
Allereerst kun je nieuwe wagens ontgrendelen door simpelweg activiteiten te voltooien. Elke keer als je een mijlpaal behaalt, wordt je garage iets meer aangevuld. Verder kun je bij diverse dealers nieuwe auto’s kopen om je verzameling aan te vullen. Zodoende kun je dus een mooie collectie opbouwen met wagens die jij helemaal het einde vindt.
120468

Vijf verschillende klassen

Let bij het kiezen van één van de Need for Speed Payback cars wel op de klasse waarin hij valt. In Need for Speed Payback zijn de wagens namelijk onderverdeeld in vijf verschillende categorieën, te weten: race, drift, off-road, drag en runner. Elk evenement valt onder een andere categorie en vereist dus ook een andere bolide. Driften met een racewagen wordt namelijk heel moeilijk.
Hou er dus rekening mee dat je niet alleen racewagens koopt, maar dat je zo nu en dan ook investeert in een nieuwe wagen die goed door de bochten kan driften of juist ideaal is voor een dragrace. Als racer in Need for Speed Payback moet je namelijk op alles voorbereid zijn.
120469

Derelict Cars

Naast dat je ‘reguliere’ wagens kunt vrijspelen en gebruiken in de game, heb je tevens de mogelijkheid om op zoek te gaan naar zogenoemde ‘derelict’ wagens. Deze iconische auto’s dien je eerst in elkaar te zetten door onderdelen te vinden in de open wereld, alvorens je er mee aan de slag kunt.
Deze derelict auto’s zijn de meest veelzijdige voertuigen van alle Need for Speed Payback cars en kunnen nog uitgebreider getuned worden dan normale auto’s. Het kost even wat tijd om de wagens bij elkaar te sparen, maar de bolide die je er voor terug krijgt is zeker de moeite waard. Wie wil er nou niet in een Kever rijden die omgebouwd is tot off-road monster!
120470

Speed Cards

En als je zo’n mooie auto hebt gekocht, wil je natuurlijk het maximale halen uit het vermogen van jouw Need for Speed Payback cars. Daar komen de nieuw geïntroduceerde Speed Cards om de hoek kijken. Deze upgrades speel je vrij bij het voltooien van een evenement en kunnen verschillende onderdelen van een auto verbeteren.
Binnen vijf categorieën, van de motor tot de remmen, kun je kaarten toevoegen die de statistieken verbeteren. Elke auto heeft een bepaald level, dat aangeeft in welke mate je een evenement kunt halen met de betreffende auto. Met deze Speed Cards kun je jouw favoriete Need for Speed Payback cars nog net even een extra boost geven, om zo als winnaar uit de bus te komen.
120471

Verander de kleuren en onderdelen

Naast het technische vlak kun je in Need for Speed Payback ook weer aan de slag met de verfbeurt van jouw wagens, zoals dat al eerder kon in de franchise. Hierbij kun je het zo gek niet bedenken of het is aan te passen. Van losse onderdelen als de motorkap, velgen of spiegels, tot de algehele kleur van de auto of de stickers die je op de bolide plakt.
De enige limitatie die je hier hebt is eigenlijk jouw creativiteit, want Need for Speed Payback biedt tal van opties om elke auto een uniek uiterlijk mee te geven. Zo kan iedereen een hele persoonlijke auto creëren die heel goed laat zien wat voor racer hij of zij is. Als het aankomt op het aanpassen van alles op en onder je auto, dan zit je met de Need for Speed Payback cars helemaal goed.

Need for Speed Payback cars - Welke auto is jouw favoriet?

Eenieder die op zoek is naar een actievolle racegame waarin het pimpen van je wagen een groot onderdeel vormt van het totaalplaatje, zit dus met Need for Speed Payback helemaal goed. Welke bolide ben jij van plan te gebruiken in de game? En hoe pimp jij jouw bolide het liefst? Laat het weten in de reacties hieronder.
Need for Speed Payback komt op 10 november uit voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC. Je kunt de game al pre-orderen.

Populair Nieuws