De Top 5 Leukste Fallout 4 Trophies

Article
woensdag, 13 januari 2016 om 16:17
xgn google image
In Fallout 4 kruip je uit Vault 111, nadat de wereld een nuclaire apocalyps heeft ondergaan. Op zoek naar je zoon trek je door Commonwealth, waar genoeg te doen valt. En daarbij horen de nodige prestaties die je vrij kunt spelen. Wij presenteren de 5 Leukste Fallout 4 Trophies (of Achievements)!
In Commonwealth heb je als hoofddoel het opsporen van je ontvoerde zoon. Daarbij wil je natuurlijk degene straffen die hiervoor verantwoordelijk is. Terwijl je door Commonwealth reist, kom je veel meer dingen tegen zoals Deathclaws, de nodige groeperingen, Settlers en Ghouls.
Leukste Fallout 4 Trophies

5. ...The Harder They Fall

Hoe je dingen aanpakt in de game is helemaal aan jou, maar het is buiten niet overal even veilig. Er zitten Mirelurks, Molerats. Radscorpions en andere wezens die wel een hapje uit je vaultsuit willen nemen. Maar de gevaarlijkste wezens in Commonwealth zijn toch echt de gigantische wezens.
Dit zijn er niet zo heel veel, maar als je er eentje tegenkomt heb je over het algemeen wel een uitdaging. En wie houdt er nou niet van een uitdaging? Bethesda in ieder geval wel, dus beloont de ontwikkelaar spelers die maar liefst vijf van deze wezens om weet te leggen.
Deze prestatie speel je dus vrij door vijf Super Mutant Behemoths, Mirelurk Queens of een combinatie van die twee te doden. Een erg leuke en uitdagende prestatie en daarom geven we je gelijk een tip: Zorg dat je altijd een Fat Man bij je hebt, dat maakt het een stuk eenvoudiger.
84590

4. Pranksters Return

In Fallout 4 kom je ook een heleboel vriendelijke mensen tegen. Of mensen die je niet doodschieten, maar ook niet echt vriendelijk zijn. Hoe dan ook, je kunt, als je je perks op orde hebt, iemand beroven van de inhoud van zijn zakken. Maar diegene hoeft niet per se met lege zakken achter te blijven.
Je kunt namelijk een granaat of een mijn in zijn broekzakken terug stoppen. En dat geeft natuurlijk een potentieel hilarisch effect. Probeer maar eens een Cryo Mine, zodat je tegenstander enkele stappen later bevriest, of een Artillery Smoke Grenade. Je slachtoffer heeft geen idee wat hem of haar overkomt!
Als je dit laatste gaat proberen, moet je wel maken dat je wegkomt. De ontploffing van een artilleriegranaat is niet fijn als je erin staat.
84591

3. Rockets Red Glare

Let op! Op deze pagina konden we niet anders dan een en ander te spoilen over de facties en zijmissies in Fallout 4. Als je de game dus nog niet gespeeld hebt, moet je nu skippen naar de volgende pagina.
Als je in de Commonwealth wat verder gevorderd bent, heb je als het goed is kennis gemaakt met drie verschillende facties: de Minutemen, Brotherhood of Steel en de Railroad. Alle drie de facties hebben zo hun eigen geloof en voorkeuren, maar één ding staat vast: ze mogen elkaar niet.
Gedurende de game krijg je ook van iedere factie missies naast het standaard verhaal. En een van die missies is er eentje van de Railroad factie, waarin je met Tinker Tom op moordtocht gaat. Het doelwit is de Brotherhood factie en het eindresultaat is een heleboel vuurwerk en een neerstortende Prydwen.
Als je deze missie voltooit krijg je tevens de Rockets Red Glare prestatie.
84592

2. Loveable

In Commonwealth leer je niet alleen maar schoften of vijanden kennen, maar ook mensen die je medereiziger kunnen worden. Of eigenlijk een soort van assistentje en draagezel zijn. Als jij de juiste handelingen doet, bijvoorbeeld sloten kraken of computers hacken, dan waarderen zij dat.
Naarmate je genoeg van deze handelingen doet krijgt je metgezel bewondering voor je. Ze gaan korte gesprekjes (soms op hele stomme momenten) met je aan en onthullen meer van hun karakter. Uiteindelijk kun je zelfs met ze flirten en wie weet speel je dan de Loveable prestatie vrij.
Let wel, ieder karakter heeft zijn of haar eigen voorkeuren en niet iedereen waardeert dezelfde dingen. Zo waardeert Piper eerlijkheid en het doorvragen op dingen, maar kan Cait dit helemaal niet waarderen. En daarom is dit een van de 5 leukste Fallout 4 trophies.
84593

1. Benevolent Leader

Een nieuw element in Fallout 4 is het bouwen van een veilige haven voor je Settlers. Je begint hiermee in Sanctuary, maar er zijn nog veel meer kleine en grote locaties waar je een veilig plekje voor de mensen kunt maken. Maar als er dan mensen zijn, moet je ze ook tevreden houden.
En dat is nog niet zo makkelijk als je zou denken. Je moet voor eten, water, stroom en bescherming zorgen voor alle inwoners. Daarbij moet je zelf ook level 1 van de Medic Perk hebben en de Local Leader level 2 perk. Daarnaast moet je ook een grote zak caps meeslepen en de stad voorzien van de nodige winkeltjes.
Als alle elementen in orde zijn en er ligt niet toevallig ergens een lijk in je gebouwde settlement te rotten, dan zou je de Benevolent Leader prestatie wel eens kunnen halen. Maar veel spelers hebben deze nog niet. Het bouwen van je stad is bijna een game op zich! En daarom staat Benevolent Leader bovenaan in deze 5 leukste Fallout 4 Trophies!
Fallout 4 is sinds november 2015 verkrijgbaar voor de Xbox One, PlayStation 4 en de PC. Wij beloonden de game met een dikke 9.5 in de review.