WIN - Daddy's Home tickets prijsvraag

Article
donderdag, 14 januari 2016 om 11:39
xgn google image
De nieuwe komedie Daddy's Home draait vanaf 14 januari in de Nederlandse bioscopen en wij geven tickets weg! Wil jij deze winnen? Doe snel mee aan deze Daddy's Home tickets prijsvraag!
Daddy's Home gaat over een nogal sullige radioproducent, die probeert om de beste stiefvader te zijn voor de kinderen van zijn vrouw. Maar dan keert de echte vader van de kinderen terug, die een stuk stoerder is en voor een hoop concurrentie zorgt. De twee moeten vervolgens uitvechten wie de coolste vader is.
De film is geregisseerd door Sean Anders, bekend van Horrible Bosses 2. In de hoofdrollen spelen Will Ferrell en Mark Wahlberg.
daddy's home tickets prijsvraag

Daddy's Home tickets prijsvraag

In samenwerking met NBC Universal mogen wij 4x2 tickets weggeven! Lijkt het jou wel leuk om samen met een vriend of vriendin naar deze komische film toe te gaan? Doe dan mee aan deze Daddy's Home tickets prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wat is jouw favoriete film met Will Ferrell en waarom?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam en je XGN-gebruikersnaam naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.