LEGO Star Wars The Force Awakens Demo Gameplay

  LEGO Star Wars The Force Awakens is de videogame-adaptatie van de laatste Star Wars film. Er is nu ook een demo van de game op de PlayStation 4 en Xbox One verschenen die je nu al kunt spelen! Hier kun je onze LEGO Star Wars The Force Awakens demo gameplay bekijken!

  In de LEGO Star Wars The Force Awakens kun je met vele karakters uit de film spelen. In de demo komen in ieder geval Rey, Finn en BB-8 aan bod.

  LEGO Star Wars The Force Awakens demo gameplay toont bekende elementen

  Als je eerdere LEGO games hebt gespeeld zal je sommige gameplay elementen wel herkennen. Het bouwen, vechten en natuurlijk puzzels oplossen is allemaal aanwezig. Als je de laatste film hebt bekeken dan zullen sommige verhaallijnen je zeker bekend voorkomen, maar LEGO Star Wars The Force Awakens laat je ook sommige plekken en verhalen die je niet in de film hebt gezien spelen.

  De LEGO franchise is inmiddels echt enorm geworden. Zeker ook qua games. We hebben Batman, Indiana Jones, Harry Potter, the Lord of The Rings, The Hobbit en dus al meerdere malen Star Wars in het universum van de gele poppetjes kunnen zien.

  LEGO Star Wars The Force Awakens is ook al de vijfde ''volwaardige'' LEGO Star Wars game. We hebben eerder al de verhalen van de voorgaande zes films kunnen naspelen in LEGO-vorm. De LEGO Star Wars gamefranchise bestaat al meer dan 10 jaar en er zijn op alle consoles denkbaar bijna wel spellen van uitkomen sinds die tijd.

  De LEGO Star Wars The Force Awakens demo gameplay kun je in de video hierboven alvast bekijken. Mocht je zelf aan de slag willen met het nieuwe deel uit de LEGO Star Wars serie kun je nu alvast de game uitproberen op je Xbox One of PlayStation voorat de game op 28 juni in de winkels ligt.

  Lego Star Wars: The Force Awakens

  Verkijgbaar vanaf 28 june 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.