Welke 10 series moet jij bingewatchen op Disney+?

Article
zaterdag, 17 april 2021 om 15:00
disney plus nederland nu beschikbaar en tijdelijk gratis 154498 1f1620124486
Soms weet je echt even niet meer wat je moet kijken. Gelukkig staan er meer dan honderden uren aan series die je kan bingewatchen op Disney+. Wij hebben er tien op een rij gezet zodat je gelijk aan de slag kan gaan.
Zeker nu we hele dagen thuis zitten tijdens Corona is het eigenlijk wel prettig om een aantal series te hebben die je kan bingewatchen. Gelukkig heeft Disney+ honderden uren aan series die je wel even bezig kunnen houden. Zeker met de toevoeging van Star aan het begin van het jaar is de hoeveelheid series enorm toegenomen. Wij hebben in ieder geval tien series op een rij gezet die je met een gerust hart kan bingewatchen op Disney+.

Scrubs

De komedieserie die zich afspeelt in een ziekenhuis is al jarenlang ontzettend populair, maar verscheen maar nooit op streamingdiensten. Gelukkig is de serie met Star verschenen op Disney+ zodat je alle negen seizoenen in een keer kan bingewatchen. Het laatste seizoen is misschien niet zo goed als de rest, maar de avonturen van John Dorian en chirurg Chris Turk zijn zeker de moeite waard om even te kijken.
the simpsonsf1575015612

The Simpsons

Als je het hebt over series die je kan bingewatchen op Disney+, dan moet je eigenlijk wel The Simpsons noemen. Met 31 seizoenen is het een serie waar je nagenoeg eindeloos vermaak aan hebt, zeker omdat de serie nog steeds loopt en er dus na verloop van tijd weer nieuwe afleveringen bij komen. Daarnaast kan je ook nog de film kijken of specifiek filteren op de uitstekende horrorparodieën van The Simpsons.

Desperate Housewives

Misschien begin je jezelf een beetje een wanhopige huisvrouw te voelen door het opgesloten zitten vanwege Corona. Dan is het een heel goed idee om Desperate Housewives te kiezen als een van de series die je gaat bingewatchen op Disney+. De serie bevat namelijk niet alleen heel veel drama, maar is met vlagen ook nog best wel spannend. Met acht seizoenen hoeft de verveling in ieder geval een tijdje niet toe te slaan.

How I Met Your Mother

Met negen seizoenen is How I Met Your Mother een van die series die uitstekend is om te bingewatchen. Niet alleen is het hilarisch om te zien hoe kansloos Ted Mosby is in de liefde, het is ook heel leuk om zijn tegenhanger Barney Stinson de ene na de andere vrouw te zien versieren. De serie is heel erg geliefd en was heel erg populair op Netflix waar de serie helaas verwijderd was. Gelukkig is How I Met Your Mother nu wel te vinden op Disney+.

24

Ben je op zoek naar uitstekend politiewerk of gewoon een flinke dosis spanning? Dan is 24 waarschijnlijk perfect voor je om te bingewatchen op Disney+. De rol van Kiefer Sutherland als Jack Bauer is inmiddels iconisch en is ook zeker de moeite waard om even te bekijken. Zeker de manier waarop de seizoenen ingedeeld zijn is uniek, iedere aflevering is namelijk een uur binnen de 24 uur die Jack Bauer heeft om de terroristen tegen te houden.
the walking deadf1634110592

The Walking Dead

Inmiddels kan je eigenlijk niet meer om The Walking Dead heen. De populaire serie gaat namelijk ook al een tijdje mee en begint langzaam te bouwen naar een conclusie. Dit is dus het perfecte moment om er even goed voor te gaan zitten en de serie te bingewatchen zodat je helemaal bij bent voor wanneer het laatste seizoen komende zomer verschijnt.

Buffy The Vampire Slayer

Mocht je voor het bingewatchen toch wat behoefte hebben aan wat nostalgische gevoelens door het kijken van wat oudere series, dan is Buffy The Vampire Slayer perfect voor jou. De serie die ooit begon in 1997 is een internationaal fenomeen geworden en heeft nog steeds veel fans. De serie is al in 2004 stopgezet, maar alle zeven seizoenen zijn gelukkig wel terug te vinden op Disney+ zodat je er nog volop van kan genieten.
american horror story seizoen 8 komt de meest bijzondere personages 135276

American Horror Story

Als je ieder seizoen wat afwisseling zoekt in de serie die je aan het bingewatchen bent op Disney+, dan is American Horror Story waarschijnlijk wel een goede serie voor jou. Ieder seizoen in de serie heeft namelijk een ander thema en zo krijg je dus iedere keer een nieuw verhaal voorgeschoteld. Alle negen seizoenen die tot nu toe zijn verschenen staan op Disney+. Mocht je bang zijn dat de serie snel stopgezet wordt, geen zorgen, de serie ligt al vast tot seizoen dertien.

Star Wars The Clone Wars

Misschien denk je dat dit een serie voor kinderen is, om hun kennis te laten maken met het Star Wars universum. Dat geldt misschien voor de eerste paar seizoenen, maar Star Wars The Clone Wars is een van die series die een wel een aantal heel duistere wendingen neemt voor een kinderserie. Het laatste afsluitende seizoen is vorig jaar verschenen en eigenlijk is het voor Star Wars fans wel echt een must om deze serie te bingewatchen, want laten we eerlijk zijn, je kan nooit genoeg Star Wars hebben.
agents of shieldf1584097903

Agents of S.H.I.E.L.D.

Naast Star Wars heeft Disney natuurlijk nog een gigantische franchise in de stal zitten en dat is natuurlijk Marvel. Series als WandaVision en The Falcon and The Winter Soldier zijn natuurlijk ontzettend tof, maar er is nog niet genoeg daarvan om echt te bingewatchen. Gelukkig komt dan wel Agents of S.H.I.E.L.D. om de hoek kijken om de dag te redden, met zeven seizoenen is er genoeg om van te genieten. Overigens zijn er daarnaast ook nog zat andere Marvel series om te kijken op Disney+.

Series om te bingewatchen op Disney+

Naast de tien series die hierboven genoemd zijn is er nog veel meer om te bingewatchen op Disney+. Zo heb je ook nog Homeland, Prison Break, Cougar Town en Scream Queens. Mocht je nou meer op zoek zijn naar animatieseries voor volwassenen, dan kan je Family Guy, Futurama, The Cleveland Show en nog veel meer andere mooie dingen op het platform zien. Verveling hoeft in ieder geval niet lang te duren met Disney+.