Kingdom Hearts 3 werelden - Vijf werelden die wij willen zien!

  Sora, Donald en Goofy reisden eerder al naar veel verschillende Disney-werelden. Er zijn al flink wat Kingdom Hearts 3 werelden aangekondigd, maar dit worden er nog veel meer. Er is niets leuker dan speculeren en hopen dat je favoriete wereld erbij zit. Dit zijn de vijf Kingdom Hearts 3 werelden die wij graag willen zien!

  Wij mochten deze week alvast aan de slag met Kingdom Hearts 3. Na deze sessie zijn we nog veel enthousiaster geworden over Kingdom Hearts 3 dan we al waren. Sora bezocht in het verleden al heel veel werelden, maar deze Kingdom Hearts 3 werelden zouden ook heel erg tof zijn!

  5. Jungle Book

  Jungle Book is een ware Disney-klassieker die nog nooit in Kingdom Hearts is voorgekomen. Het was ooit de bedoeling dat de wereld van Jungle Book in Kingdom Hearts: Birth By Sleep zou verschijnen, maar de wereld werd tijdens de ontwikkeling geschrapt. Des te meer reden voor Sora en zijn vrienden om de wereld nu alsnog te bezoeken!

  Er zijn al aardig wat jungle-werelden in de Kingdom Hearts-reeks verschenen, maar toch lijkt het ons nog heel tof om te zien hoe Mowgli, Balou en Bagheera samenwerken met Sora, Donald en Goofy. Tot nu toe is er nog geen jungle-wereld bekendgemaakt voor Kingdom Hearts 3, dus Jungle Book kan hierin ook nog voor wat variatie zorgen, Bovendien zit de wereld vol bedreigingen zoals Kaa, Koning Louie en natuurlijk de gemene Shere Khan.

  4. Wreck-It Ralph

  Een Disney-film over games, waar veel bekende game-personages in voorkomen als wereld in een game vol werelden waar Disney-personages in voorkomen. Hoe meta kan het worden? Ons lijkt het in ieder geval een ontzettend toffe combinatie die precies past in een game waar toch al een stormvloed aan personages en werelden te vinden zijn.

  Hoewel Wreck-It Ralph deze week al als summon aangekondigd werd, hoeft dit niet te betekenen dat alle hoop op een Wreck-It Ralph-wereld vervlogen is. Eerder werden bepaalde summons zoals Geest uit Aladdin ook al uit hun oorspronkelijke werelden meegenomen op de reis van Sora, Donald en Goofy. Wreck-It Ralph zou wat ons betreft een perfecte wereld zijn voor mini-games!

  3. The Incredibles

  De films van Pixar waren voorheen nog onbekend terrein voor de Kingdom Hearts-reeks, maar met de komst van Toy Story en Monsters Inc. kijken wij uit naar meer! The Incredibles is nog steeds een fantastische, hilarische film vol superhelden. Hoewel Sora in Kingdom Hearts 3 ook al zal afreizen naar San Fransokyo uit Big Hero 6, krijgen wij bij XGN nooit genoeg van superhelden.

  Het hele gezin uit The Incredibles zou Sora in zijn gevechten uitstekend kunnen bijstaan. Met hun verschillende superkrachten moeten ze de Heartless makkelijk aankunnen. Nu Sora tegen muren op kan rennen, zouden we graag zien hoe hij een wolkenkrabber bestijgt om vervolgens met zijn glide-vaardigheid over de stad te vliegen. Bovendien komt deze zomer The Incredibles 2 uit, dus qua hype is dit precies het juiste moment voor een Incredibles-wereld in Kingdom Hearts!

  2. Coco

  Ook de laatste toevoeging aan het repertoire van Pixar zou wat ons betreft prachtig in Kingdom Hearts passen. Coco is wederom een prachtige film die zich afspeelt in Mexico. De Mexicaanse tradities komen veelvuldig aan bod en in de film reist hoofdpersoon Miguel zelfs af naar het land der doden. Het land der doden is een kleurrijk en verrassend levendige wereld die maar al te goed in Kingdom Hearts zou passen.

  Sora zou het kunnen opnemen tegen mythische alebrije-Heartless en samen met Miguel op zoek gaan naar een manier om terug te keren naar het land der levenden. Bovendien is er nog nooit een wereld in Kingdom Hearts geweest met een soortgelijk thema. Wij hopen dus zeker dat Sora, Donald en Goofy dit jaar Día de Muertos gaan vieren!

  1. Star Wars

  Eerlijk is eerlijk, de kans dat we Star Wars in Kingdom Hearts 3 zien is misschien niet heel groot, maar we mogen dromen! Nu Disney de rechten van Star Wars bezit, zouden wij maar al te graag zien hoe Sora en zijn vrienden nieuwe avonturen beleven in een galaxy far, far away. De setting van Star Wars leent zich uitstekend voor een wereld in Kingdom Hearts. Een grote overeenkomst is bijvoorbeeld het terugkerende thema van licht versus donker.

  Sora en zijn vrienden zouden in hun Gummi Ship kunnen meevliegen met de rebellen en het samen met hun X-Wings opnemen tegen de TIE fighters van The Empire. Hordes aan Heartless met Stormtrooper-helmen kunnen het opnemen tegen Sora en zijn nieuwe Jedi-vrienden. Dit doet hij uiteraard met zijn nieuwe Keyblade die wel erg veel op een lightsaber lijkt. Als klap op de vuurpijl nemen zij het met z'n allen op in een episch gevecht tegen Darth Vader.

  Als jullie dit lezen, Square Enix; voeg Star Wars alsjeblieft toe aan Kingdom Hearts 3. Wij zouden er in ieder geval heel blij van worden!

  Dit zijn de vijf Kingdom Hearts 3 werelden die wij willen zien

  Dit zijn de vijf Kingdom Hearts 3 werelden die wij willen zien, maar we zijn natuurlijk ook razend benieuwd naar jullie mening. Laat ons daarom in de reacties weten welke Kingdom Hearts 3 werelden jullie graag zouden willen zien!

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.