Kingdom Hearts 3 heeft er een nieuwe wereld bij, namelijk de Toy Story wereld. We zien hoe Sora, Donald en Goofy in de kamer van Andy terechtkomen. Hier ontmoeten ze de cowboy Woody en space ranger Buzz Lightyear. Samen gaat het avontuur van start om een vermiste Andy op te sporen.

Informatie over de Kingdom Hearts 3 Toy Story trailer

In de trailer belanden Sora, Donald en Goofy in de kamer van Andy. Ze zijn net zo groot als het andere speelgoed van Andy, en ontmoeten hier welbekende Toy Story personages. Zo zien we niet alleen Woody en Buzz voorbijkomen, maar ook Rex en de kleine legermannetjes. Vervolgens zien we een hoop gameplay van alles wat we binnen deze wereld kunnen verwachten.

Eerder zagen wij al een Kingdom Hearts 3 trailer voorbijkomen met beelden van andere Disney personages, zoals Hercules en Hades. Kingdom Hearts 3 is al een tijdje in de maak. De ontwikkeling van de game zou nog wat tijd in beslag kunnen nemen.

Kingdom Hearts 3 heeft nog geen exacte releasedatum, maar moet ergens in de loop van 2018 verschijnen. De game komt uit voor PlayStation 4 en Xbox One.