Top 6 keuzes bij een Dark Souls 3 bossfight

Article
donderdag, 07 april 2016 om 17:29
xgn google image
"Moet ik nou echt door die muur aan mist heen?Je weet toch dat er een een gevecht tegen een enorme demoon in de volgende kamer begint?!" Dit kunnen de gedachten zijn die je hebt gehad tijdens het spelen van de Dark Souls franchise. De antwoorden van wat jullie zouden doen tijdens een Dark Souls 3 bossfight zijn opgesteld!
Jullie konden vorige week stemmen op een breed scala aan antwoorden over wat de beste manier is om met de bazen uit Dark Souls 3 om te gaan. Wij hebben jullie stemmen verzameld en deze omgezet in deze ranglijst van beste antwoorden. Daarmee trappen we af met de slechtste keuze die je kan maken.

6. Een andere weg zoeken

De optie die de minste stemmen van jullie krijgt, is het zoeken naar een andere weg. Dit is goed om te horen, want je zal met Dark Souls 3 toch écht de wereld moeten redden en daarbij stappen de kolossen niet voor je aan de kant. Sluiproutes zal je in Dark Souls 3 niet veel vinden, aangezien de game meer lineair is dan de vorige Dark Souls delen. Als je hierop gestemd hebt, dan zal je blij zijn met het feit dat veel bossfights optioneel zijn.
89134 2

5. Cardio, bepantsering en dan toch de console uitzetten

Op de vijfde plek zijn er drie keuzes beland die eenzelfde aantal stemmen heeft behaald. Sommigen van jullie kiezen de laffe manier, terwijl anderen er nog iets moois van proberen te maken.
Sommigen van jullie zullen bij Dark Souls 3 hun stamina tot het maximalen upgraden om de volgende tactiek toe te passen. Het blijven rondrennen om de baas heen is blijkbaar een van de strategieën die toegepast wordt. Je kan de hoop laten varen als je je hier aan houdt, want de bazen zullen alleen aandacht voor een mals hapje als jou hebben.
Sommigen van jullie zouden de console uitzetten en hopen dat ze nooit meer met de nachtmerries van Dark Souls 3 te maken krijgen. Helaas kan je beter geen Dark Souls 3 aanschaffen, want deze game zal je tot het einde achtervolgen, zelfs in je dromen.
Toch zijn er ook nog koene ridders die de confrontatie aangaan. Zij zullen hun zwaarste uitrusting aantrekken en met de snelheid van een slak op een bossfight afkruipen. Hevige bepantsering, maar trage bewegingen zijn niet meer de beste keuze in deze snelle maar onvergeeflijke RPG.
89135 2

4. Anders mensen summonen, waaronder je moeder

Opmerkelijk is het feit dat hetzelfde aantal mensen gestemd heeft op het samenwerken met andere spelers, als het vragen van je moeder om hulp. Het oproepen van de hulp van andere spelers is een goede keuze, waardoor je meer kans van slagen zult hebben. Met meerdere spelers aan een bossfight beginnen is natuurlijk veel beter, maar zorgt wel voor minder voldoening. Voor het samenspelen zal je wel een White Soapstone in Firelink Shrine moeten kopen, om te communiceren met andere werelden.
Sommigen van jullie kiezen ervoor om de hulp van de sterke moederfiguur in te roepen. Zij zal waarschijnlijk geen bijdrage kunnen bieden aan het uitmoorden van een vijand in een van de moeilijkste games ooit. "Is dit niet dat spelletje waarin je die rare wezentjes moet vangen?". Nee mam, dit is niet Pokémon, laat maar weer!
89136 2

3. Zwaard vooruit of huilend onder je deken

Dit zijn waarschijnlijk de grootste tegenpolen van elkaar. Een groot aantal van jullie heeft gekozen om met volle kracht en finesse de strijd in te gaan. Met je zwaard vooruit zal je roekeloos aanvallen, met in de hoop respect af te dwingen en toch nog wat schade te veroorzaken. Als je tegen een andere speler speelt zal dit een goede tactiek zijn, maar tegen een Dark Souls 3 bossfight is dit wel andere koek.
Een beetje verontrustend maar wel begrijpelijk is het feit dat een redelijk groot aantal onder jullie het liefst weer terug onder de deken kruipt om vervolgens een potje te huilen. Dit zal je niet helpen om de Dark Souls 3 bossfight te voltooien en je titel van held ten schande zetten. Ren maar snel weg voordat Yhorm de Giant je te pakken krijgt!
89137 1

2. De echte diehard

Als je deze keuze hebt gemaakt, dan ben je de echte macho! Harnas stremt je bewegingen, en wapens zijn er voor de lafaards. Jij bevecht een baas het liefst in alleen je ondergoed en met de blote vuisten. Meer spelers zouden een voorbeeld moeten nemen aan deze zelf pijnigende techniek, die je zeker een van de beste Dark Souls spelers ooit maken.
Maar wat stemde nou de meerderheid van de Dark Souls 3 spelers?
89139

1. De typische Dark Souls manier

Het tactisch plannen van elke aanval die je inzet, door het bestuderen van je vijanden is een must. Als je op deze keuze gestemd hebt, dan ben jij klaar om met Dark Souls 3 aan de slag te gaan. Het meest kan je leren van een aantal keer doodgaan om vervolgens steeds meer te leren van je tegenstanders. Uiteindelijk zal je genoeg handigheid krijgen, en weten wanneer je toe moet slaan om de Dark Souls 3 bossfight te overmeesteren.
Dark Souls 3 is alleen wel sneller en onvoorspelbaarder geworden, waarbij je toch nog op je hoede moet zijn. De echte doorzetter zal beloond worden, en opgeven is voor jullie geen optie. Je kan vanaf 12 april aan de slag in het verdoemde koninkrijk, om in alle Dark Souls 3 bossfights te laten zien wie er de baas is. Als je benieuwd bent tegen wie je moet vechten, bekijk dan de top 10 tofste Dark Souls 3 bosses, of lees de review.