Wat is de beste Uncharted game? [poll]

  De mens is geboren om op avontuur te gaan. Het is alleen niet voor iedereen even gemakkelijk om altijd maar op reis te zijn en komen op het gebied van ontdekken niet verder dan de koelkast. Voor de mensen die het liefst avonturieren vanuit hun luie stoel, is de Uncharted franchise opgericht. Maar wat is de beste Uncharted game?

  In Uncharted kruip je in de huid van Nathan Drake. Deze man heeft een passie voor avontuur beleven, schatten jagen en zichzelf in de nesten werken. Voor het voltooien van de 20 tot 25 levels per game heeft Nathan, gelukkig, de beschikking over een groot aantal aan verschillende wapens. Zijn reizen naar ongekende rijkdom verlopen natuurlijk niet zonder enige gevaar.

  Op 10 mei komt het nieuwe deel van de Uncharted franchise uit. Daarin zal je samen met de lang verloren broer van Nathan Drake op stap moeten gaan om een oude schat te zoeken, maar dit gaat niet van een leien dakje. Voordat het zo ver is, is het tijd om terug te blikken op zijn vorige adembenemende avonturen. Daarom aan jullie de vraag wat jullie de beste Uncharted game uit de serie vinden.

  Wat is de beste Uncharted game?

  Uncharted 4: A Thief's End

  Verkijgbaar vanaf 10 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.