Kerstcadeautips voor tot en met 25 euro

Article
dinsdag, 22 december 2020 om 14:00
assassins creed odyssey screenf1606220662
De kerst komt eraan. Nu alle winkels dicht zijn, moeten we onze inkopen online doen! Hier geven we wat kerstcadeautips voor cadeautjes tot en met 25 euro. Op die manier kun jezelf of anderen alsnog een leuk klein cadeautje geven om 2020 op een leuke manier af te sluiten. Bij de selectie is er rekening gehouden met Sony, Microsoft en Nintendo gamers. Ook is er wat opgenomen voor de filmliefhebbers.

Assassin's Creed: Odyssey & Origins (€18,99)

Ben je nog op zoek naar een tof spel op de PlayStation 4 én heb je Assassin’s Creed Odyssey of Origins nog niet in huis? Dit is je kans. Deze spellen worden voor minder dan twee tientjes aangeboden bij bol.com. Assassin’s Creed: Odyssey kost €18,99 en Origins kost €17,99. Een goedkoop prijsje dus voor twee spellen die zeker nog tof zijn om eens op je PlayStation 4 te spelen.
Assassin's Creed Odyssey werd ontvangen als een goddelijke game. In de Assassin's Creed Odyssey review kreeg het spel maar liefst 9.2. Het spel scoort zo hoog om haar verhaal, de prachtige graphics en de vele keuzes die je in-game kunt maken (en de gevolgen die dit allemaal heeft op hoe jij het spel zal ervaren). Zeker één van de betere spellen van de vorige generatie consoles en een leuk opstapje als je nog niet toe bent aan Assassin's Creed Valhalla.
lego harry potter collection review betoverende blokken 142078

LEGO Harry Potter 1-7 (€19,99)

Voor de wat jongere (en ouders die zich graag kind blijven voelen) hebben we LEGO Harry Potter ook aan deze lijst toegevoegd. Ook dit spel kun je voor minder dan twee tientjes in huis halen. Het gaat hier om een verzameling van twee games waarbij je maar liefst 8 films een 7 Harry Potter boeken opnieuw beleeft in LEGO-stijl. LEGO Harry Potter brengt magie terug in het spel.
Dit spel wordt voor maar €19,99 aangeboden op de Xbox en voor een paar cent goedkoper, €19,69 op de PlayStation 4. Dit is een spel om samen te spelen. Als je toch met het gezin thuis moet blijven met deze kerst, dan kun je lekker co-op de magische wereld redden van de duistere Lord Voldemort. Duik in de wereld van Harry Potter met LEGO Harry Potter 1-7 op Xbox of PS4.
hori nintendo gaming pro controllerf1608379653

Hori Nintendo Gaming Pro Controler (€19,99)

Als je geen PlayStation 4 of Xbox hebt, dan heb je niet veel aan de vorige tips. Mogelijk heb je bijvoorbeeld alleen een Nintendo Switch in huis. Voor jou is er ook een tip opgenomen in deze special met goedkope kerstcadeautjes.
Als je comfortabel wilt gamen, dan is de pro controller een erg handige controller. De officiële Nintendo Switch pro controller is vrij prijzig, maar Hori biedt een alternatief aan. De Hori Nintendo Gaming Pro Controler voor de Nintendo Switch is al voor minder dan een paar tientjes verkrijgbaar. Ook met deze controller kun je flink wat comfortabeler gamen op jouw Nintendo Switch.
detective pikachu cast heeft ryan reynolds als pikachu 122916

Scherp geprijsde films

Voor filmliefhebbers zijn er tal van filmaanbiedingen. Zo kun je bij bol.com voor minder dan een tientje één van je favoriete kerstfilms of kerstcd's in huis halen. Denk aan films als Home Alone, Home Alone 2, de hele collectie, Polar Expres, Scrooge en How The Grinch Stole Christmas.
Daarnaast kun je ook meerdere films voor een goedkoper prijsje in de wacht slepen. Zo kun je 3 DVDS, Blurays en/of CD's aanschaffen voor 25 euro. Er wordt een divers aanbod aangeboden. Denk aan titels als Detective Pikachu, Fantastic Beasts, Polar Expres, Everest, Adams Family, Ready Player One, Ratchet and Clank, Jozef Dromenkoning,
big ben joy con charging station nintendo switch 4991073185f1608380662

BigBen Quad Charger 4 Joy Con Switch

Voor de Nintendo gamers hebben we ook een oplader opgenomen voor de Joy Con. In deze charger kun je maar liefst vier controlers opladen. Handig, want als je toch zoveel thuiszit is de kans groot dat je controlers snel leegraken. Op die manier heb je altijd een volle controler bij de hand zodat jij en je familieleden met de kerst een spel kunnen spelen.
De Joy Con oplader is verkrijgbaar via Nedgame voor 19,99. Let op. Hier is die bijna uitverkocht! Bij de Wehkamp is deze ondertussen uitverkocht. Je kunt een soortgelijk model ook voor 18,99 kopen bij Bol.com, alleen heb je het cadeau dan niet meer voor de kerst. De levertijd is 11 dagen.

Populair Nieuws