De beste manieren in Just Cause 4 om chaos te zaaien

  In Just Cause 4 chaos zaaien is niet zo moeilijk, behalve als je bang bent om keuzes te maken. Er zijn namelijk honderden manieren, maar sommige werken wat beter dan de anderen. Dit zijn de beste manieren om in Just Cause 4 chaos te zaaien.

  Dankzij de nieuwe gameplay-elementen die Just Cause 4 toevoegt, zijn er nog meer manieren om in Just Cause 4 chaos te zaaien. Zo heeft de grijphaak nieuwe mogelijkheden en kun je een supersnelle bezorgservice laten langskomen. Het is een kleine greep uit een scala aan mogelijkheden die voor de beste manieren om in Just Cause 4 chaos te zaaien kunnen zorgen.

  Walzen als een waaghaals

  De eerste van de beste manieren om in Just Cause 4 chaos te zaaien is door gebruik te maken van alle waanzinnige voertuigen uit Just Cause 4. Er zijn er veel en je kunt ze op fantastische wijze gebruiken en daarnaast ook nog eens snel laten bezorgen. Nadat je een bepaalde missie volbracht hebt, speel je namelijk de mogelijkheid vrij om voorwerpen met een vliegtuig te laten bezorgen.

  Stap vervolgens in je kersverse voertuig en laat de chaos beginnen. Van vliegtuigen die je voor de grap uit de lucht laat donderen tot auto’s waarmee je alles en iedereen omver kunt rijden. Er is ontzettend veel plezier te halen uit het gebruiken van voertuigen en daarom is het één van de beste manieren om in Just Cause 4 chaos te zaaien.

  Naar de sterren en daar voorbij!

  De beste manieren om chaos te zaaien zijn er in veelvoud te vinden, bijvoorbeeld door middel van de Air Lifter. Het is één van de nieuwe mogelijkheden van de grijphaak en zorgt op de beste manieren voor chaos. Niets weet je vijand meer te doen beven dan een goed geplaatst schot.

  Al helemaal als dat schot je niet vermoordt, maar je een oneindigheid in de lucht laat vliegen. Dat is namelijk één van de manieren waarop je de Air Lifter kunt gebruiken en als je denkt dat simpelweg iemand de lucht in laten vliegen genoeg is, heb je het mis. De Air Lifter is nog maar het begin van de chaotische mogelijkheden.

  Grootschalig gevaar

  Nu dat iedereen bekend is met de Air Lifter, kunnen we je vertellen over de volgende van de beste manieren om chaos te zaaien. Namelijk door een vliegend leger je te laten volgen. Niet zomaar een leger natuurlijk, maar een leger van bijvoorbeeld tanks. Hiervoor hoef je alleen maar je de Air Lifter in combinatie met een andere nieuwe mogelijkheid van de grijphaak te gebruiken.

  Door middel van een aantal goed geplaatste boosters kun je namelijk bovenop de tanks gaan staan als Rico terwijl je de tanks door de lucht laat zweven. Je moet alleen wel even de tanks aan elkaar verbinden door de grijphaak goed in te stellen en dan heb je een leger aan vliegende tanks. Mocht je in de tank willen gaan zitten om nog even wat schoten te lossen, kan dat natuurlijk ook. Hoe je het ook wendt of keert, het is één van de beste manieren in Just Cause 4 om chaos te zaaien.

  Trouwen met tornado’s

  De laatste van de beste manieren om chaos te zaaien is door goed gebruik te maken van de verschillende extreme weersomstandigheden. In de game zijn er vier, maar we richten ons hier specifiek op de tornado. Die kan namelijk voor de leukste chaos zorgen als je weet hoe je de tornado moet gebruiken.

  Met de grijphaak kun je vijanden namelijk vastbinden aan andere objecten en dat is precies wat je moet doen om voor goede chaos te zorgen. Als je vervolgens een Air Lifter aan het object waar de vijand aan vast zit bevestigt, zie je hoe het object langzaam maar zeker naar de tornado getrokken wordt. Mocht dit niet uit zichzelf gebeuren, plaats je nog even een prachtige booster aan het object om alles alsnog in goede banen te laten leiden.

  In Just Cause 4 chaos zaaien is niet moeilijk

  Er zijn natuurlijk nog vele andere manieren om chaos te zaaien in Just Cause 4. Wanneer de game op 4 december uitkomt op de PlayStation 4, Xbox One en PC kun je zelf chaos loslaten op de wereld van Just Cause 4. Toen we vier uur met de game aan de slag gingen, konden we het Just Cause 4 eiland alvast ontdekken.

  Just Cause 4

  Verkijgbaar vanaf 4 december 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.