Avengers 4 trailer reacties - Wat wordt er gezegd op sociale media?

  Afgelopen vrijdag heeft Marvel Entertainment de trailer van Avengers 4 uitgebracht en het internet is compleet ontploft. Dat is ook niet gek, want Avengers: Infinity War heeft ook het internet overgenomen op het moment dat de film uitkwam. Maar, wat zijn nou de leukste Avengers 4 trailer reacties op sociale media?

  The Walt Disney Company Benelux

  Op Twitter, Facebook en Instagram hebben veel mensen laten weten wat ze van de trailer van Avengers: Endgame vinden. Veel van hen zaten dan ook met smart te wachten op de trailer van het vierde deel van de meest succesvolle filmserie van Marvel. Vooral na het tragische einde en de heftige gebeurtenissen uit de afgelopen Avengers film, Avengers: Infinity War, waarbij vele helden stuk voor stuk werden uitgeschakeld.

  De film had daarbij ook een open einde en een vervolg was logisch; helemaal aangezien Marvel al had aangekondigd dat Infinity War een tweeluik zou zijn. Afgelopen vrijdag kwam dan de trailer van het volgende deel Avengers: Endgame uit. Hier zijn een aantal hilarische reacties op waarvan de meeste ook positief en hieronder kun je er een aantal lezen.

  Avengers 4 trailer reacties op Twitter

  Op Twitter was erg veel te vinden en daar was de hashtag #Avengers4 zelfs wereldwijd trending. Dat is ook niet gek, aangezien iedereen op het internet het over de trailer had. Op Twitter vind je niet alleen grappige reacties, maar ook grappige vragen die je kunt beantwoorden. Vragen als bijvoorbeeld: "Als je laatste bericht de naam van Avengers 4 zou zijn, wat zou de naam dan zijn?", die een aantal hilarische antwoorden hebben gehad. Dat is wel even een detail op dit moment. Hieronder kun je een paar van de grappigste Twitter berichten bekijken.

  De Instagram reacties

  Op Instagram waren niet alleen grappige reacties te vinden, maar ook veel kunstwerken gebaseerd op de Avengers. Die hebben wij nu even uit ons artikel gelaten, maar die posts zijn te vinden onder de hashtag #avengers4. Wij hebben een aantal berichten onder elkaar gezet die echt te grappig zijn en het verdienen om vaker bekeken te worden.

  Om het af te sluiten: Facebook

  Op Facebook was er niet heel veel te vinden; als je tenminste Avengers opzocht op Facebook. Dan kreeg je over het algemeen niet erg veel reacties op de trailer. Toch was er wel een bericht dat we niet uit ons artikel konden laten en die een perfecte afsluiter is. Als je je hart wilt horen breken, bekijk dan even het bericht hieronder van Facebook.

  Facebook reactie op de avengers 4 trailer

  Er zijn genoeg leuke reacties op de trailer van de volgende Avengers film. Wij hebben er slechts een aantal onder elkaar gezet, maar al kijk je zelf op al je sociale media zul je nog genoeg leuke reacties tegenkomen. Wij hebben de positieve onder elkaar gezet, maar je hebt ook een aantal reacties die wat minder positief zijn. Toch zijn wij benieuwd naar de volgende film in de Avengers reeks.

  Vind jij dit een leuk artikel? Dan kun je ook een ander artikel van ons checken waar we hetzelfde doen als hier, maar dan over reacties over Red Dead Redemption 2.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.