Solis is de naam van het eiland waarop Just Cause 4 zich zal afspelen en in oppervlakte uit dat zich in een gigantische Just Cause 4 map. Het eiland is ongeveer even groot als die in Just Cause 3, maar is een stuk verticaler door onder andere bergen en dat maakt het spel gelijk groter. Waar het platteland bijvoorbeeld geen grotten heeft om te verkennen is dat wel het geval met een berg.

De Just Cause 4 map moet je veroveren

In Just Cause 4 staat Rico oog in oog met de Black Hand, een privéleger geleid door een vrouw die Gabriela heet. Ze is een pittige tante die een ijzeren greep heeft over het eiland en het is aan Rico om haar leger een kopje kleiner te maken. Dit moet je als Rico doen door een eigen leger op te richten, namelijk de ‘Army of Chaos’ oftewel het chaosleger.

Met het oog op de Just Cause 4 map kun je het eiland stukje bij beetje veroveren. Dit doe je door een specifiek aantal troepen van het chaosleger naar een regio te sturen en die troepen moet je verdienen. Wat is de beste manier om dat te doen? De infrastructuur van de Black Hand met de grond gelijkmaken en specifieke missies spelen!