De beste Pokémon GO Pokémon voor PvP Trainer Battles

  Niantic heeft Pokémon GO PvP Trainer Battles aangekondigd via Twitter. Daarbij werd bekend dat er gevechten zullen plaatsvinden in verschillende leagues. De leagues hebben allemaal een andere maximale CP. Je kunt dus niet iedere Pokémon gebruiken in de gevechten. Dit zijn de beste Pokémon GO Pokémon voor PvP Battles.

  Bulbagarden

  Tegen een andere speler strijden is heel anders dan tegen de computer. Je moet steeds vooruit blijven denken om je tegenstander net dat ene stapje voor te zijn. Wissel je van Pokémon, omdat je verwacht dat je tegenstander dit doet? Dan kan dit goed uitpakken, maar het gevecht kan ook ineens over zijn. Daarom is het belangrijk dat je gebruik maakt van de Beste Pokémon GO Pokémon voor PvP Battles.

  Je kunt verschillende tactieken kiezen. Ga je vol in op de aanval? Dan kan het zijn dat je Pokémon aan een snel einde komt, maar misschien doet de Pokémon van je tegenstander dat ook wel. Ook kun je kiezen voor een meer verdedigende tactiek met een Pokémon met veel levenspunten. De keuze is aan jou, maar het beste is een combinatie van aanvallend en defensief sterke Pokémon.

  8. Gardevoir

  Op de achtste plaats in deze lijst met de Beste Pokémon Go Pokémon voor PvP Battles staat Gardevoir. Gardevoir is een psychic / fairy type Pokémon uit de derde generatie. Deze Pokémon is de derde evolutie van Ralts eerst nog evolueert in Kirlia. Gardevoir is aanvallend zeer sterk, maar het is met deze Pokémon zeer belangrijk dat je de ijzersterke Meteor Mash van Metagross weet te ontwijken. De psychic / fairy type Pokémon heeft namelijk weinig levenspunten.

  Het is dus niet verstandig om Gardevoir in te zetten wanneer je de strijd aangaat met een Metagross. De beste moveset voor Gardevoir is Confusion en Dazzling Gleam, waarmee hij sterk is tegen Dragonite en Machamp; twee andere hele sterke aanvallers in Pokémon Go. Hij richt met deze moves 21.10 schade per seconde aan. De maximale CP van Gardevoir is 3039 met 237 attack, 195 defense en 169 stamina.

  7. Snorlax

  Gardevoir is een van de sterkste aanvallende Pokémon, maar Snorlax is juist verdedigend heel sterk. Mensen die al lang fan zijn van Pokémon kennen waarschijnlijk nog wel de frustratie van het vinden van de Poké Flute om een weg langs Snorlax te vinden die in slaap is gevallen. Dit is de enige manier om Snorlax te vangen in het wild. In Pokémon GO kun je Snorlax wel vaker tegenkomen. Gelukkig maar, want Snorlax is een enorm sterke verdedigende Pokémon.

  Snorlax kan in het wild gevangen worden, maar hij kan ook verschijnen uit een 10 kilometer ei. Snorlax is een normal type Pokémon en de beste moveset voor deze Pokémon is Lick en Hyper Beam. Hiermee richt hij 16.57 schade per seconde toe. Maar zijn echte kracht ligt in de stamina. Snorlax heeft namelijk een maximale CP van 3225 met 190 attack, 169 defense en 330 stamina. Snorlax verslaan is altijd een lastige klus!

  6. Alakazam

  Alakazam is aanvallend een van de beste Pokémon uit Pokémon GO, maar daar houden zijn kwaliteit wel op. Alakazam wordt namelijk vaak omschreven als een ‘glass cannon’. Dat wil zeggen dat hij enorm veel schade kan aanrichten, maar wanneer hij wordt geraakt is hij heel snel klaar. Het is bij Alakazam, nog meer dan bij Gardevoir, belangrijk om de aanvallen van je tegenstanders te ontwijken. Vooral aanvallen van Gengar en Tyranitar gaat Alakazam niet overleven!

  Alakazam is de derde evolutie van Abra die eerst nog evolueert in Kadabra. De beste moveset voor Alakazam is Confusion en Futuresight. Hiermee richt hij maar liefst 23,79 schade per seconde aan. De aanvallende statistieken van Alakazam zijn indrukwekkend, maar verdedigend is het niet veel. Alakazam heeft een maximale CP van 3057 met 271 attack, 167 defense en 146 stamina. Hij heeft dus ruim twee keer minder stamina dan Snorlax!

  5. Tyranitar

  De twee voorgaande Pokémon zijn allebei uit de eerste generatie, maar nu gaan we door naar misschien wel de sterkste Pokémon uit de tweede generatie. Tyranitar is namelijk een monster in alle opzichten. Hij is zowel aanvallend als verdedigend erg sterk en alleen aanvallen die super effectief zijn kunnen hem iets doen. Maak je hem niet snel af? Dan is het misschien al te laat!

  Tyranitar is de derde evolutie van Larvitar die eerst nog evolueert in Pupitar. Pupitar is erg defensief ingesteld, maar wanneer je de laatste evolutie te pakken hebt zijn er weinig Pokémon die je nog stoppen. De beste moveset voor dit beest is Smack Down en Stone Edge. Tyranitar heeft een maximale CP van maar liefst 3834 met 251 attack, 207 defense en 225 stamina. Het is dan ook de eerste Pokémon met alle statistieken boven de 200 in deze lijst.

  4. Salamence

  Salamence en Tyranitar zijn eigenlijk heel vergelijkbaar qua kracht. Het kleine verschil zit hem in de verdedigende en aanvallende statistieken. Salamence is aanvallend een stuk sterker en verdedigend flink wat minder. Het is dus met Salamence ook zeer belangrijk om aanvallen van vooral Dragonite te ontwijken. Dragon Type aanvallen zijn namelijk extra sterk tegen andere Dragon Types, dus daar moet je met Salamence voor oppassen. Ook Ice Types zijn erg sterk tegen Salamence door de combinatie met Flying.

  Salamence is de evolutie van Bagon en Shelgon. De laatste evolutie van Bagon is enorm sterk en een gevaar voor iedere Pokémon met een lagere defense en stamina. De beste moveset voor Salamence is Dragon Tail en Draco Meteor. Hiermee richt hij 25.62 schade per seconde aan en er zijn niet veel Pokémon die dit lang overleven. Salamence heeft een maximale CP van 3749 met 277 attack, 168 defense en 216 stamina.

  3. Blissey

  Veel fanatieke Pokémon GO spelers zullen na het horen van de volgende Pokémon een koude rilling over hun rug voelen lopen. Blissey is namelijk een van de meest vervelende Pokémon om het tegen op de nemen in Pokémon GO. Blissey domineert de meeste gyms door zijn enorm hoog aantal levenspunten. Aanvallend is Blissey niet de sterkste, maar verdedigend is het veruit de sterkste Pokémon van allemaal. Blissey is een normal type Pokémon met weinig zwaktes.

  Blissey is de evolutie van Chansey, die op zijn of haar beurt al veel levenspunten heeft. Blissey heeft een maximale CP van 2757. Dat klinkt niet heel hoog, maar wacht maar tot je de stamina statistiek van Blissey te zien krijgt. De beste movest van Blissey is Pound en Hyper Beam. Hiermee richt hij 12.67 schade per seconde aan. Maar daar licht niet de kracht van deze Pokémon. Blissey heeft 129 attack, 169 defense en 496 (!) stamina. Dat is samen met Chansey, 487 stamina, veruit het hoogste van alle Pokémon in Pokémon Go.

  2. Dragonite

  Van Blissey uit de tweede generatie gaan we terug naar Dragonite uit de eerste generatie Pokémon. Dragonite is de op een na beste Pokémon uit Pokémon Go. Alle drie zijn statistieken zijn uitstekend, waardoor hij zowel aanvallend als verdedigend zijn mannetje staat. Dragonite is niet heel makkelijk te krijgen, maar wanneer je hem aan je team kunt toevoegen, heb je er een enorme krachtpatser bij.

  Dragonite is de evolutie van Dratini en Dragonair. Dragonite is een allround uitstekende Pokémon. Dragonite is een Dragon / Flying type Pokémon. Dat betekent dat hij een zwak heeft voor Dragon aanvallen en dat hij geen schade krijgt van Fighting aanvallen. Dat kan wel eens handig zijn, wanneer hij het opneemt tegen Machamp. De beste moveset van Dragonite is Dragon Tail en Draco Meteor. Hiermee doet hij maar liefst 25.01 schade per seconde. Hij heeft een maximale CP van 3792 met 263 attack, 198 defense en 209 stamina. Bijna iedere statistiek boven de 200 en dat is uitstekend!

  1. Machamp

  Geen krachtige Pokémon uit de nieuwere generatie maar een regelrechte klassieker staat op de eerste plaats in deze lijst met de beste Pokémon Go Pokémon voor PvP Battles. Machamp is namelijk de sterkste fighting type aanvaller uit de game. Toch heeft hij mindere statistieken dan enkele andere Pokémon. Waarom is hij dan toch de sterkste? Dat komt omdat hij super effectief is tegen Blissey. Blissey - de nummer drie in deze lijst - heeft namelijk ontzettend veel levenspunten, die je een stuk makkelijker omlaag krijgt met Machamp.

  Machamp is de evolutie van Machop en Machoke. De beste moveset van Machamp is Karate Chop en Dynamic Punch. Hiermee richt hij 21.85 schade per seconde aan. Tegen Blissey is hij alleen nog effectiever. Machamp heeft een maximale CP van 3056 met 234 attack, 159 defense en 207 stamina. Hij heeft dus ook de nodige levenspunten om een aantal klappen van zijn tegenstander op te vangen. Daarom is Machamp de beste Pokémon Go Pokémon voor PvP Trainer Batlles.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.