De 10 beste Jump Force characters tot nu toe

  Jump Force is een veel geanticipeerde vechtgame van Bandai Namco en moet op 15 februari uitkomen. Het rooster van vechters is erg uitgebreid en bestaat uit personages van verschillende franchises. Welke van deze vechters behoren tot de 10 beste Jump Force characters tot nu toe?

  Bandai Namco

  Het aantal vechters in Jump force wordt steeds maar groter en dit is dan ook niet de definitieve lijst. De lijst is gebaseerd op personages van wie we al zeker weten dat ze in Jump Force zitten. Jump Force komt op 15 februari uit voor Xbox One en PlayStation 4.

  10. Himura Kenshin

  We trappen de lijst af met Himura Kenshin, een extreem gevaarlijke zwaardvechter uit Rurouni Kenshin. In tegenstelling tot de vele andere zwaardvechters in Jump Force heeft Kenshin geen magie nodig om zijn katana of zwaard extra kracht te geven. Kenshin is een klassieke samoerai en heeft niks anders nodig dan zijn katana en zijn instinct.

  Kenshin kan andere vechters misschien niet op spectaculaire wijze vermoorden, denk dan aan magie-aanvallen met mooie special effects, maar kan dat wel op een brute, rauwe manier. Kenshin komt samen met Shishio Makoto naar Jump Force als vertegenwoordiger van de animeserie, dat werd eind november bekendgemaakt.

  9. Sanji Vinsmoke

  Op nummer negen staat Sanji Vinsmoke uit animeserie One Piece. Vinsmoke is een kok van de Straw Hat Pirates en door zijn achternaam is hij de prins van het Germa rijk. Sanji is een van de vier beste vechters in One Piece samen met Zoro, Luffy en Jinbe. Vinsmoke haat zijn achternaam eigenlijk, maar staat toch onder de naam ‘Vinsmoke’ op vele posters in One Piece. Sanji heeft namelijk een bounty van 330,000,000 op zijn naam staan en dat is de derde hoogste in One Piece.

  Wat gaat Sanji Vinsmoke brengen in Jump Force? Sanji staat erom bekend dat hij goed is in het trappen van andere vechters. Sanji heeft geen bovennatuurlijke krachten, maar heeft geleerd zonder sterke, technologische aanvallen anderen in elkaar te slaan. Sanji moet het hebben van pure, rauwe kracht en niet zozeer van magie en dergelijke.

  8. Kenshiro

  Op nummer acht staat Kenshiro, bekend uit animeserie Fist of the North Star. Kenshiro is volgens de makers gebaseerd op Bruce Lee en Max Rockatansky uit Mad Max, om de aard van deze vechter maar eens aan te geven. Kenshiro krijgt ook wel de bijnaam Man with Seven Scars vanwege de littekens op zijn torso, die overigens symbool staan voor de Hokuto school

  Kenshiro voelt geen pijn, kan bij zichzelf levens terugbrengen en valt zonder genade aan. De ninja is extreem sterk en heeft een lange, succesvolle training afgerond waardoor hij optimaal de zwakke plekken van zijn vijand kan benoemen. “You are already dead”, is wat Kenshiro zegt als hij zijn vijand bijna verslagen heeft.

  7. Dragon Shiryū

  Misschien is dit personage nieuw voor je, maar anime liefhebbers zullen hem misschien kennen. Dragon Shiryu is een personage uit animeserie Saint Seiya en is, van de vijf hoofdpersonages in de serie, de kalmste en meest volwassen van de vijf Saints. Dragon Shiryu is de bronzen Saint van de draak en kan daardoor legendarische verdediging -en aanvalskrachten krijgen.

  Zijn zogenaamde Libra Cloth is een van de sterkste in de franchise en is harder dan diamant. Samen met Dragon Shiryu werd bekendgemaakt dat ook Pegasus Seiya gaat strijden in Jump Force. Welke van de twee beter gaat zijn? Dat is nog eventjes afwachten.

  6. Yugi Muto

  Op nummer zes in deze lijst staat Yugi Muto, personage uit animeserie Yu-Gi-Oh!. Je denk nu misschien: Yugi Muto is nu niet bepaald een van de beste vechters ooit in een mangaserie. Dat klopt, maar Yugi Muto kan terugvallen en vertrouwen op zijn kaarten. Yugi Muto zal niet sterker zijn dan Frieza of Yusuke Urameshi, maar dat hoeft ook niet.

  Yugi Muto wordt ook wel de King of Games genoemd, dat vanwege zijn liefde en passie voor puzzels en spelletjes. Yugi Muto is vriendelijk en aardig, ook een beetje kinderachtig. Wat Yugi special maakt is zijn tweede persoonlijkheid, ook wel Game King genoemd, die hem helpt in lastige situaties. Die tweede, duistere persoonlijkheid kan tegenstanders flink verrassen. Niets is beter dan een verassingselement, toch?

  5. Naruto Uzumaki

  Op nummer vijf in deze lijst met beste Jump Force characters tot nu toe staat Naruto Uzumaki. Naruto is geen onbekend personage als het gaat om vechtgames. Het tegenovergestelde juist, Naruto heeft al in aardig wat vechtspellen tegenstanders blauw geslagen. Dit kan voor de luidruchtige Naruto een voordeel zijn in Jump Force.

  Naruto is een erg populair anime personage en beschikt over immense kracht. Zijn zogenaamde Six Paths Sage Mode kan de vechter uit de moeilijkste situaties ooit krijgen. Misschien wel Naruto’s bekendste aanval is zijn Nine Tails aanval. Hierdoor verandert Naruto in een grote soort vos met negen staarten om enorme schade aan te richten. Zeker het gebruiken waard.

  4. Luffy

  Op nummer vier staat One Piece hoofdpersonage Monkey D. Luffy. Hij heeft de hoogste bounty op zijn naam staan in animeserie One Piece en dat is natuurlijk niet gek. Luffy is ijzersterk en erg elastisch, inderdaad, elastisch. Door een magische, duivelse fruitsoort is Luffy erg elastisch geworden en beschikt hij over magische krachten. Luffy’s uitstraling is makkelijk te herkennen door zijn strooien hoed.

  Luffy is bestand tegen kogels en dat kan nog eens goed van pas komen in Jump Force. Zijn elasticiteit kan ook nog van pas komen met het bestand zijn tegen magie en zwaarden. Al met al is Luffy een van de sterkste personages in Jump Force tot nu toe en staat niet voor niks op de cover van de game. Laten we hopen dat hij zijn verwachtingen waar kan maken.

  3. Vegeta

  Deze naam klinkt voor velen waarschijnlijk bekend in de oren: Vegeta. Vegeta is een personage uit de stripverhalen van Dragon Ball en ziet zichzelf als de sterkste vechter in het universum. Vegeta is een slechterik, maar verandert gedurende het verhaal steeds meer in een anti-held. Vegeta is een aartsrivaal van Goku, de hoofdrolspeler in Dragon Ball, en zijn gevecht met Goku wordt gezien als een van de meest iconische gevechten in de geschiedenis van anime.

  Dat klink allemaal heel erg indrukwekkend, maar kan Vegeta het ook waarmaken in Jump Force? Vegeta’s krachten zijn absurd sterk en divers. Zo kan Vegeta beroep doen op zijn innerlijke kiwaardoor hij bovennatuurlijke kracht, reflexen, snelheid, uithoudingsvermogen en onsterfelijkheid krijgt. Vegeta is zelfs zo sterk dat hij, samen met een paar andere personages uit Dragon Ball, complete planeten kan verwoesten met slechte één aanval. Laten we hopen dat hij in Jump Force net zo krachtig wordt.

  2. Asta

  Het zilver wordt veroverd door Asta uit manga Black Clover. Deze korte, gespierde jongen is een zogenaamde magische ridder en beschikt daardoor uiteraard over een zwaard. Asta is een weeskind en groeide op in een kerk in het dorp Hage. Hij leerde vanaf jongsaf aan al met een zwaard omgaan. Nu denk je misschien: maar waarom is Asta zo speciaal, omdat hij een zwaard heeft?

  Wat Asta zo speciaal maakt, en waarschijnlijk heel sterk in Jump Force, zijn zijn anti-magie kwaliteiten. Asta’s anti-magie zwaard is het perfecte medicijn tegen magie-aanvallen, laat nou net de meerderheid van de helden in Jump Force magie gebruiken. Asta gebruikt geen mana en heeft dus geen neveneffecten veroorzaakt door magie. Een deel van zijn lichaam wordt wel eens overgenomen door Black Asta, waardoor hij nog meer magie aankan. Perfect voor Jump Force.

  1. Frieza

  Op nummer één staat de paarse Frieza uit Dragon Ball. Frieza is de reden waarom Goku naar aarde kwam in de eerste instantie. Hij is keizer van het zevende universum en is de meest terugkomende slechterik in Dragon Ball. Dat is niet heel gek ook, want Frieza is oppersterk en bijna niet te verslaan. Hij komt in de serie dan ook vaak terug in allerlei verschillende vormen.

  Frieza is een god en is tot nu toe simpelweg de sterkste in Jump Force. We gaan er maar even vanuit dat Frieza beter is dan alle andere personages in Jump Force, maar uiteindelijk wordt alles bepaald door jouw capaciteiten het spel te spelen. Tot nu toe is alles nog maar speculatie, maar er is niks mis met een beetje dagdromen, toch? Jump Force komt op 15 februari voor de Xbox One en PlayStation 4. De game is nu al te pre-orderen.

  De 10 beste Jump Force characters tot nu toe

  Dit zijn de 10 beste Jump Force characters tot nu toe, de lijst kan uiteraard nog groter worden en er kunnen nieuwe namen bijkomen. Ben je een groot fan van Jump Force en kijk je echt naar de game uit? Lees dan onze Dragon Ball FighterZ review om alvast een beetje in de stemming te komen.

  Jump Force

  Verkijgbaar vanaf 15 february 2019

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.