Wat is jouw favoriete nummer uit de Guitar Hero reeks? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 24 oktober 2015 om 15:00
xgn google image
De XGN Doe Mee wil dit weekend graag losgaan op zijn plastic gitaartje, maar dat gaat helaas niet door. Dus dan wordt er maar aan de XGN'ers gevraagd wat hun favoriete nummer uit de Guitar Hero reeks is. Goede plaatsvervanger dachten wij.
De laatste keer was de centrale vraagstelling of Nintendo de gamemarkt gaat veroveren met hun nieuwe console, de NX. Velen van jullie hopen dat het bedrijf van zijn fouten heeft geleerd en dat de NX dezelfde kracht heeft van de Xbox One en PlayStation 4. De Doe Mee weet het echt nog niet, maar Azzwanker heeft wel een bijster goed antwoord:
Dat is ook een manier om het te zien Azzwanker, en er zullen er genoeg zijn die het daarmee eens zijn. Nintendo heeft, natuurlijk, veel te veel gebouwd op die succesformule van de Wii, waarvan ze zo ontzettend veel units hebben verkocht. En ook die laatste zin van Azzwanker klopt: trek die marktpositie gelijk. Als Nintendo echt een impact wil gaan maken op de game-industrie, dan zal zij de console tegelijkertijd met diens concurrenten moeten uitbrengen.
Maar goed, eventjes genoeg over Nintendo. Sinds deze week ligt de nieuwste telg van Guitar Hero in de winkels en het is een flinke tijd stil geweest rondom de muziekgames. Ontwikkelaar van dienst is FreeStyleGames, bekend van de DJ Hero-titels. Je raadt het misschien al, de stelling gaat over Guitar Hero en dan wel over het volgende:

Wat is jouw favoriete nummer uit de Guitar Hero reeks?

Welk nummer beheers jij helemaal in Guitar Hero en behoort tot jouw favorieten? En waarom behoort-ie tot jouw favorieten? De XGN Doe Mee is razend benieuwd naar jullie meningen en wil graag weten welk muzikaal wonderstukje bovenaan jouw lijstje staat en ook WAAROM. Laat het dus weten in de reacties hieronder en dan zien we jullie volgende week weer. Fijn weekend gewenst!