James Bond geruchten - Gaat Daniel Craig ermee stoppen?

Article
donderdag, 08 oktober 2015 om 17:32
xgn google image
Er gaan veel geruchten rond over Daniel Craig en zijn plotseling afkeer om nog de rol van James Bond te vertolken. Het ene moment zegt hij door te gaan, maar dan is hij er opeens klaar mee. Hoe zit het nou met deze James Bond geruchten en wat kunnen we verwachten? We hebben alle informatie hier op een rijtje gezet.

Nog twee Bond films te gaan

Volgens The Star heeft James Bond acteur Daniel Craig zijn handtekening onder een nieuwe Bond film gezet. Dit werd eind september gemeld door de bovengenoemde bron en op hetzelfde moment vertelde Spectre medespeler Dave Bautista dat Craig in zeker nog twee films te zien zal zijn.
Uit gesprekken tussen de twee werd duidelijk dat Craig zeker nog geïnteresseerd is in een nieuwe Bond film en misschien zelfs nog meer. Daniel Craig zelf gaf geen echte bevestiging van deze geruchten.Wel gaf hij onofficieel aan dat hij nog wel even door zou gaan.
James Bond geruchten - daniel craig

Liever dood dan nog een film

Het was ongeveer een week nadat Daniel Craig aangaf dat hij nog wel een tijdje de superspion zou willen spelen dat hij plotseling zijn hele standpunt drastisch veranderde. Tijdens een interview met Time Out London werd het nieuwe perspectief van de acteur duidelijk betreffende zijn rol als Bond.
Deze schokkende, expliciete quote kwam als een verrassing voor de meeste fans, vooral na de positieve reacties van Craig in een eerder interview. Hij laat plotseling weten dat hij ook liever niet de volgende film wil doen, maar dat er al een contract is getekend. Na dit interview leek het alsof Craig voorgoed uit de Bond reeks zou verdwijnen, maar of het nou officieel is kan nog niet gezegd worden. We moeten maar afwachten tot de aankondiging van de volgende films.

Kanye...Bond?

Met de groeiende speculaties van wie de nieuwe Bond wordt, geeft Daniel Craig aan dat het prima is als rapper Kanye West het nieuwe gezicht van James Bond wordt.
Eerder liet de acteur al hints vallen dat in de volgende films de rol van Bond vertolkt gaat worden door een vrouw of een gekleurde man. Hij zegt ook dat als Kanye gekozen wordt, hij meteen erbij moet worden gehaald. Dit werd gemeld door femalefirst.co.uk.
Naast deze opmerkingen van de acteur zelf zijn er ook andere geruchten ontstaan over mogelijke kandidaten voor het nieuwe gezicht van Bond. Zo kwam er uit het niets een gerucht dat Homeland acteur Damian Lewis een favoriet zou zijn voor een mogelijke nieuwe Bond film.
Naast hem werden ook enkele andere namen genoemd zoals Idris Elba, Tom Hardy, Tom Hiddleston en Colin Firth. Hoeveel waarheid hierin zit weten we pas zodra er meer bevestiging is over het eventuele vertrek van Daniel Craig.
James Bond geruchten - damian

James Bond geruchten - blijven of gaan?

De verwachtingen zijn ondertussen hoog. Met al deze geruchten die alsmaar opduiken is het moeilijk in te schatten wat er nou precies gaande is. Blijft Daniel Craig nog even bij ons of moeten we ons voorbereiden op een nieuw Bond gezicht? We zullen nog even geduld moeten hebben tot er meer concrete informatie beschikbaar is.
De vierentwintigste Bond film: Spectre gaat 29 oktober officieel in première en daar kunnen we in ieder geval nog (een laatste keer) genieten van Mr. Craig...eh, Bond.

Populair Nieuws