Dit is de beste manier om te gamen volgens jullie!

Article
donderdag, 08 oktober 2015 om 16:31
xgn google image
De pracht van gamen zit vooral in de variatie: je kan op enorm veel verschillende manieren van games genieten. Je kan alleen aan de slag met de singleplayer of tegen een stel vrienden spelen in de multiplayer. Daarom stelden we jullie vorige week de vraag wat de beste manier om te gamen is. Dit is jullie antwoord!
Gamen kan in alle soorten en maten: alleen, met vrienden, met vreemden, online of offline, met teams van twee tot teams van veertig, noem maar op! De mogelijkheden zijn enorm.
Helaas was het niet mogelijk om al deze mogelijkheden in één poll op te nemen, daarom hebben we ons in deze poll alleen gericht op het onderscheid tussen singleplayer, multiplayer, couch co-op en online co-op. Lees snel verder om erachter te komen wat de meest geliefde manier van gamen is!

4. Online co-op

Via online co-op kunnen spelers met vrienden of vreemden samenwerken. De meeste games bieden tegenwoordig de mogelijkheid tot online co-op, waarbij veel games zelfs speciaal voor online co-op gemaakt worden, of hier ten minste geheel geoptimaliseerd voor worden.
Online co-op is enorm gevarieerd: zo kan je bijvoorbeeld gehele campaigns samen doorlopen, kan je het in de multiplayer samen tegen anderen opnemen, of kan je samen online een open wereld verkennen.
Deze vorm van gamen staat bij de XGN community op de laatste plek, maar haalt alsnog 11 procent van de stemmen binnen.
79857 1

3. Couch co-op

Couch co-op is al jarenlang een zeer geliefde feature in games. De aanwezigheid van de mogelijkheid tot couch co-op wordt meestal gezien als een groot pluspunt bij een game. En dat is terecht: vrienden komen bij jou thuis langs, nemen desnoods extra controllers mee, en gamen maar!
Couch co-op staat altijd gegarandeerd voor gezelligheid en vermaak. Oké, misschien komen ook de nodige ruzies om de hoek kijken wanneer het allemaal mis loopt, maar meestal zijn deze snel opgelost en kan het spelen weer doorgaan.
Couch co-op is volgens 16 procent van de XGN community de beste manier om te gamen, en staat daarmee op de derde plaats. Zoek je nog een leuke nieuwe couch co-opper, check dan zeker de recent verschenen game Guns, Gore & Cannoli, die wij met een 8.0 in de review beoordeelden! Deze game won bovendien laatst een award voor Best Art Direction op de Dutch Game Awards 2015!
79858 1

2. Multiplayer

Multiplayer is natuurlijk een enorm brede modus, waarbij een paar van de grootste games toch wel namen als Call of Duty en Battlefield zijn. Spelers nemen het in de multiplayer tegen elkaar op in verschillende modi. Meestal wordt er tegen elkaar gevochten, geracet of deelgenomen aan andere zaken waarbij de ene speler de andere(n) moet verslaan.
De multiplayer staat op een welverdiende tweede plaats met 19 procent van de stemmen, waardoor het de op één na populairste manier om te gamen is volgens de XGN community. Lees snel verder om te zien welke manier op de eerste plaats staat!
79859 1

1. Singleplayer

Singleplayer is een modus die in elk spel wel aanwezig is, met een zeer enkele uitzondering in online-only games als Titanfall of Destiny. De singleplayer biedt spelers natuurlijk de gamervaring: het spel doorlopen zoals het gemaakt is, waarbij jij als speler de hoofdrol speelt. Jij gaat bezig en doet alles in de game!
Singleplayer staat met stip op de eerste plaats met 54 procent van de stemmen. Hieruit blijkt dus dat singeplayer volgens de XGN community de beste manier om te gamen is.

Populair Nieuws