De top 5 Runefest cosplayers - de mooiste outfits

  Runefest 2015 was een immens evenement en wij waren erbij. Op het evenement liepen ook cosplayers rond, die verkleed waren als hun favoriete personages of gehuld in hun favoriete outfit uit Runescape. De top 5 Runefest cosplayers hebben we hier voor je geselecteerd.

  Cosplayen is een steeds meer voorkomend fenomeen. Veel mensen maken zelf de outfit na van hun favoriete gamepersonage en gaan gehuld in hun outfit naar grote game-evenementen. Zowel mannen als vrouwen zijn fanatiek en sommige cosplay outfits lijken soms levensecht. Ook op Runefest liepen vele cosplayers rond in hun zelfgemaakte outfits.

  Van ridders en draken tot jonkvrouwen en engelen, ze liepen allemaal op Runefest rond. De mooiste outfits van Runefest kun je hier vinden in de top 5.

  5. Ariane

  Een van de cosplayers op Runefest was uitgedost als Ariane, een van de helden die jouw karakter vergezelt op sommige queeste. Ariane is een tovenares met rood haard, een groene outfit en gewapend met een staf. Met een opvallend uiterlijk en een bekend gezicht voor veel Runescape spelers is daarom ook geen verrassing dat sommigen zich hadden verkleed als deze heroïne. Op de video is de cosplayer beter te bekijken.

  4. Zwarte draak

  Draken, wie vindt ze niet cool? Iemand op Runefest had zichzelf verkleed als een zwarte draak. Deze draken zijn zeldzame vijanden in de wereld van Runescape. Ondanks het misschien wat komische gezichtsmasker van de cosplayer is de outfit zeker goed gemaakt en is het een van de betere outfits op Runefest. Bekijk in de video waarom deze cosplayer juist voor een zwarte draak heeft gekozen.

  3. Seasinger magiër

  De Seasinger outfit is een outfit die bestemd is voor enkele van de beste Runescape spelers. Deze magische outfit ziet er in Runescape al indrukwekkend uit maar in het echt is deze outfit misschien wel nog mooier. De jongen in bijgeleverde video vertelt dat hij helemaal zelf deze outfit in elkaar heeft gezet. Waarschijnlijk was het nog een hele klus om de outfit na te maken, omdat de outfit nogal veel verschillende kleuren en patronen heeft.

  2. De vervloekte engel

  Over het algemeen worden engelen geassocieerd met licht en vrolijke thema’s, maar deze engel is een tikje anders. Gehuld in de cursed reaver outfit uit Runescape zag dit meisje er fantastisch uit. Compleet met sluier en zwarte vleugels is deze outfit om een ringetje doorheen te halen. Deze outfit is zowel ingame als in het echt supermooi en daarom krijgt deze cosplayster een verdiende tweede plaats.

  1. Drakenridder

  De cosplayer die met kop en schouders boven de rest uitstak is deze ridder. Deze jongen heeft zijn eigen draai gegeven aan de zogenaamde drakenbepantsering. Hoewel de originele outfit rood of bruinig hoort te zijn, is deze grijs maar dat wordt meer dan gecompenseerd. De details van deze outfit zijn belachelijk mooi en deze jongen lijkt net een echte ridder.

  Omdat de jongen er met kop en schouders bovenuit steekt, is hij met recht de beste Runefest cosplayer. Waarschijnlijk kostte het een flink aantal uur voordat hij klaar was met deze outfit, maar het resultaat is er zeker naar.

  RuneScape

  Verkijgbaar vanaf 4 january 2001

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.