Is The Time Traveler's Wife op HBO Max de moeite waard?

Article
woensdag, 29 juni 2022 om 10:00
theo james rose lesl 62bb5e6137c93f1656446725
Op HBO Max is nu de nieuwe Max Original, The Time Traveler's Wife te zien. Deze serie gebaseerd op het boek met dezelfde naam is zeker het kijken waard. Waar deze serie over gaat lees je hier!
The Time Traveler's Wife is een HBO Max Original serie die net het eerste seizoen heeft afgerond. De serie gaat over een man genaamd Henry (Theo James). Hij heeft een handicap waardoor hij uit het niets (naakt) naar een andere tijd teleporteerd. Na even in deze tijd rond gelopen te hebben komt hij op een willekeurig moment terug naar zijn eigen tijd. Dit zorgt vaak voor gevaarlijke maar vooral ook interessante situaties.
De grootste complicatie die deze handicap gecreëerd heeft, is de relatie met de vrouw van Henry, Clare. Clare wordt gespeeld door Rose Lesie die je wellicht kent van een andere HBO Max Original: Game of Thrones. Clare ontmoet Henry wanneer zij zeven jaar oud is voor het eerst. Het is alleen niet de Henry uit haar tijd, de Henry die zij ontmoet is namelijk al in de dertig. Deze Henry weet al dat Clare zijn vrouw gaat worden. Tijdens Clare haar jeugd ontmoet ze Henry nog een aantal keer, alleen de ene keer is hij begin dertig en een andere keer in de veertig. Clare wordt verliefd op Henry en ontmoet op haar 20e eindelijk de Henry uit haar tijd, hij heeft alleen geen benul van wie zij is. Toch staat het vast dat Clare en Henry met elkaar gaan trouwen en hiervan valt niet af te wijken.
De tijdreis handicap van Henry is ook niet per se wat centraal staat in deze HBO Max Original. De serie heet namelijk niet voor niks The Time Traveler's Wife. Het gaat vooral eigenlijk om de complicaties die tussen Henry en Clare ontstaan door het tijdreizen. Natuurlijk zijn er afleveringen die wat dieper ingaan op de handicap en dit is ook wat het verhaal interessant maakt. Dit verhaal gaat alleen vooral over de vrouw van de tijdreiziger.

The Time Traveler's Wife is te zien op HBO Max

Alle zes de afleveringen van The Time Traveler's Wife zijn te zien op de streamingdienst HBO Max. De laatste aflevering is namelijk recentelijk uitgekomen. Het eerste seizoen van The Time Traveler's Wife heeft een open einde en er blijven nog veel vragen onbeantwoord. Het lijkt er dus op dat er rekening gehouden wordt met een tweede seizoen. HBO heeft hier alleen nog niks officieel bekend over gemaakt.

Populair Nieuws