iPhone 6 #Bendgate: de beste en grappigste reacties

  Meerdere gebruikers van de nieuwe iPhone 6 Plus hebben een vervelende ervaring met de telefoon. Deze buigt na een tijdje in de broekzak te hebben gezeten. Inmiddels gaan de grappen over deze #Bendgate de hele wereld over.

  Sommige kopers van een nieuwe iPhone 6 Plus krijgen te maken met een gebogen telefoon nadat deze een tijdje in de broekzak heeft gezeten. Het hele gebeuren heeft de naam #Bendgate gekregen en zowel gebruikers als de concurrentie van Apple maakt hier grappen over. Wij zetten de leukste op een rijtje.

  LG's telefoons buigen al

  LG maakt ook smartphones. Deze hebben een uniek ontwerp, aangezien deze al een gebogen scherm kennen. Op Twitter springt het bedrijf handig in op de huidige #Bendgate van iPhone.

  Samsung over #Bendgate

  Samsung is de grootste concurrent van Apple's iPhone. De Koreaanse fabrikant maakt van de gelegenheid gebruik om zijn eigen Galaxy Note Edge te promoten. Deze telefoon kent een unieke zijkant, zoals op de foto is te zien.

  Niet alleen telefoonfabrikanten doen mee aan de hype rondom gebogen iPhones. Ook tal van andere bedrijven maken gebruik van #Bendgate om extra aandacht te krijgen en een grapje uit te halen.

  KITKAT buigt niet

  Zo plaatste KITKAT een bericht op haar Twitter-account waarin wordt benadrukt dat de snacks niet buigen, maar bedoeld zijn om te breken. Compleet met illustratie.

  Dronken telefoons buigen

  Veel mensen zullen in een dronken bui hun telefoon hebben gesloopt of in ieder geval beschadigt. Daar is Heineken goed van op de hoogte. Het kan iedereen gebeuren, zo zegt de biermaker op zijn Twitter-account.

  Naast Samsung, LG, KITKAT en Heineken reageren tal van andere bedrijven op #Bendgate. Niet allemaal op Twitter. Blackberry CEO John Chen had het volgende te zeggen bij een evenement van het bedrijf: "Ik daag jullie uit om onze Passport te buigen." De Blackberry Passport is de nieuwe telefoon van het bedrijf.

  HTC kan alles aan

  Telefoonfabrikant HTC reageerde niet in de vorm van een plaatje, maar plaatste wel een opmerking op Twitter over #Bendgate. Het bedrijf zegt dat zijn telefoons de meest extreme omstandigheden aan kan, zoals je broekzak.

  NOKIA is onbreekbaar

  Nokia Duitsland maakt gebruik van zijn reputatie om telefoons te maken die niet stuk kunnen. Met een foto van een oude Nokia 3310 stelt het de vraag of deze zal buigen.

  Niet alleen concurrenten en andere bedrijven snelden zich naar Twitter om te reageren op de iPhone problemen. Ook tal van andere mensen maakten grappen en plaatjes van het voorval. Wij zetten er hieronder enkele op een rijtje.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.