Hoeveel kost een SkyShowtime abonnement?

Article
zondag, 16 januari 2022 om 15:00
skyshowtimef1642070808
SkyShowtime is één van de grote nieuwe streamingdiensten die dit jaar naar Nederland komt. De streamingdienst belooft een combinatie te worden tussen Amerikaanse streamingdiensten Paramount+ en Peacock. Maar hoeveel kost een abonnement op SkyShowtime? Wij zoeken het voor je uit.
SkyShowtime wordt een mengelmoes van Amerikaanse streamingdienten Peacock en Paramount+. De twee streamingdiensten komen van twee van de grootste zenders uit de Verenigde Staten: Comcast en ViacomCBS. In Nederland vind je de programmering van deze zenders momenteel verspreid over een scala van zenders en streamingdiensten.

De prijs van SkyShowtime

In 2022 brengen de twee partijen alles samen onder één streamingdienst. Dat mag uiteraard wat gaan kosten. Hoeveel is momenteel alleen nog niet duidelijk. Beide partijen hebben nog niet bekendgemaakt hoeveel SkyShowtime gaat kosten.
Uiteraard werken we dit artikel bij zodra de prijzen wel duidelijk worden gemaakt. Tot die tijd kunnen we alleen een schatting maken van de kosten. Die kun je namelijk maken op basis van de prijzen van de twee aparte streamingdiensten die in de Verenigde Staten te vinden zijn.
geld besparen 1f1595849651

De verschillende prijzen van Peacock en Paramount+

Peacock is op te delen in drie verschillende prijsklasses. Zo heb je een gratis versie met slechts een deel van het aanbod en reclames, een 4,99 dollar-optie en een 9,99 dollar-optie. De betaalde opties zijn via prijzen per maand, waarbij de duurste variant zonder advertenties is en met de meest complete portfolio qua content.
Als tussen optie heb je ook nog de 4,99 dollar optie waarbij je nog wel reclames hebt, maar wel de volledige catalogus aan content hebt. Of dit model van Peacock overgenomen wordt voor SkyShowtime, zou goed kunnen. Het is niet ongebruikelijk om meer dan één optie aan te bieden en SkyShowtime zou dan ook goed kunnen afkijken bij Peacock voor de prijsstructuur.
De andere optie voor SkyShowtime is om af te kijken bij Paramount+. Ook hier worden allerlei opties. Zo kun je daar kiezen voor een 4,99 dollar-plan of een 9,99 dollar plan. Het principe van de goedkopere optie die reclame bevat gaat bij Paramount+ op, net als bij Peacock.
large wheel 16x9f1641571389

Mogelijke prijzen van SkyShowtime

Met die prijzen als voorbeeld is het mogelijk om alvast in te schatten waar de prijzen van SkyShowtime mogelijk liggen. Als we uitgaan van de verschillende prijsopties van de Amerikaanse varianten kunnen de prijzen schommelen tussen de 10 en 20 dollar. Je krijgt via SkyShowtime immers twee streamingdiensten in één, wat de prijs mogelijk beïnvloedt.
Als we de prijzen naar euro’s vertalen komen we vervolgens uit op de schatting. In euro’s lijken de prijzen tussen 8,99 euro en 17,99 euro goed mogelijk. Uiteindelijk is het wel nog wachten tot er officieel meer informatie verschijnt. In de tussentijd kun je hier alvast alles lezen wat je over SkyShowtime moet weten!

Populair Nieuws