Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (Week 2)

Article
zondag, 16 januari 2022 om 14:00
horizon zero dawnf1580387264
Het was even fijn om met de feestdagen wat extra tijd te hebben. Maar ook wanneer school en werk weer is begonnen laten we ons er niet van weerhouden om te gamen en om films en series te kijken. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Sascha

Uitgespeeld: Horizon: Zero Dawn
Gekocht: -
Gekeken: -
In de aanloop naar Horizon: Forbidden West had ik besloten om voor de vijfde keer maar weer eens Horizon: Zero Dawn uit te spelen. Ik heb er in totaal een week over gedaan en ik kan gewoon niet genoeg krijgen van dit spel. De graphics zien er zelfs op de budget PC die ik heb ontzettend goed uit en de verhaallijn is enorm goed bedacht. Ik kan echt niet wachten op Forbidden West en ben enorm benieuwd naar wat deze nieuwe Horizon game te bieden heeft.

Ralph

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Dexter: New Blood
De laatste paar seizoenen van Dexter waren schandalig slecht, waardoor ik veel mensen heb aangeraden om simpelweg te stoppen na seizoen 4. Vanaf dat punt is het namelijk alleen maar bergafwaarts, met als dieptepunt het bizarre einde. Ik had dan ook mijn twijfels toen Dexter: New Blood werd aangekondigd. Er is een kans om de serie een waardig einde te geven, maar tegelijkertijd zit seizoen 8 nog op mijn netvlies gebrand.
Deze week ben ik dan eindelijk maar begonnen aan Dexter: New Blood om met mijn eigen ogen te aanschouwen of het nieuwe seizoen een verbetering is. Ik heb nog niet het hele seizoen gezien, maar tot nu toe is de kwaliteit beter dan de laatste seizoenen ervoor. Er is nog steeds een aantal dingen waar ik absoluut geen fan van ben, maar daar zal ik mee moeten leven. Ik ben in ieder geval benieuwd hoe het verhaal zal worden afgesloten.
2021 09 07 stardew valleyf1631052984

Arend

Uitgespeeld: -
Gekocht: Stardew Valley
Gekeken: -
Sinds kort ben ik begonnen aan stardew valley met mijn vriendin. Het is een game die co-op zorgt voor veel vreugde in een heel rustig en relaxt tempo. De mechanics zijn duidelijk en in het begin vraag je je misschien af wat het uiteindelijke "doel" van het spel is. Al snel kom je erachter dat dat helemaal niks uitmaakt en dat het vooral gaat om hoe jij het wil doen en de weg er naar toe. Ik verwacht dat de game nog groter gaat worden qua mogelijkheden maar qua tempo even kalm en rustgevend blijft.
guardians of the galaxy teamf1623660357

Arran

Uitgespeeld: Marvel's Guardian's of the Galaxy
Gekocht: -
Gekeken: -

Ik hoorde steeds dat Guardians of the Galaxy een grote verrassing is, vooral na het Avengers-fiasco. "Net zo goed als Spider-Man" hoorde ik mensen zelfs zeggen. Ik ben wel fan van die Spider-Man game en Miles Morales, dus ging ik aan de slag met Guardians. Maar ik moet zeggen, ik was teleurgesteld. Het was niet slecht, verre van. Ik had het aardig naar mijn zin. Maar het voelde voor mij aan als een B-klasse game. Maar goed, ieder zijn ding, I guess! En misschien had ik het beter gevonden als ik de 'teleurstelling' van Avengers zelf had meegemaakt...