Hitman release - Alles wat je vandaag moet weten!

Article
vrijdag, 11 maart 2016 om 10:12
xgn google image
De kale killer is vanaf vandaag te spelen in de nieuwe Hitman game, of moeten we zeggen games? Het hoe en wat rondom deze episodische game lees je hier. Deze Hitman release informatie helpt je het spel beter te begrijpen en een juiste keuze in aanschaf te maken. Vergeet ook niet onze Hitman review te lezen.
Agent 47, zoals de hitman heet, is al zestien jaar lang een van de meest koelbloedige huurmoordenaars die er te spelen is. De stoïcijnse man met een barcode in z'n nek krijgt over een aantal dagen weer vrijspraak om de grenzen op te zoeken. Maar de release van de aankomende Hitman game verloopt dit keer op een speciale manier waarbij de game in episodes gekocht kan worden.

Hitman release - drie manieren om te kopen

Square Enix komt met een uniek betaalsysteem waarbij je zelf kan kiezen hoe fan je bent van de nieuwe Hitman game. Er wordt namelijk niet verplicht om elk deel aan te schaffen, en je kan op elk deel afhaken wanneer je maar wilt. Het aparte betaalmodel komt met een aantal verschillende keuzes.
Als je fan van het eerste uur bent, of de Hitman-franchise erg tof vindt, dan is de volledige game iets voor jou. De "Full Experience" zal je alle content van het hele jaar bieden. Hierbij krijg je dus alle episodes en overige content die er aan gaat komen. Dit pakket zal je 60 euro kosten.
Daarnaast heb je de mogelijkheid om het introductie pakket te kopen. Ben je nieuw in de franchise of gewoon sceptisch? Dan is dit de beste keus voor jou! Het "Intro Pack" bied je de proloog en de eerste locatie van de moordenaarscontracten, Parijs, voor een schamele 15 euro.
Met de introductieversie is het vervolgens alsnog mogelijk om de volledige game te open voor 50 euro. Hiermee zal je dus ook alle content krijgen van de "Full Experience". Als je het nog even aan wilt kijken, dan is het ook mogelijk om vervolgens losstaande locaties, oftewel episodes, te kopen. Per locatie zal dit je 10 euro kosten.
Samengevat zijn er drie manieren om Hitman te kopen:
  1. Full Experience: Alle content van het jaar 2016 en dus alle locaties voor € 60,-
  2. Intro Pack: Proloog en locatie Parijs voor € 15,-. Als je hierna toch de upgrade koopt voor de gehele game (full experience), komt er 50 euro bij en komt het totaal bedrag uit op € 65,-
  3. Afzonderlijke locaties: Dit kan alleen als je in het bezit bent van het Intro Pack á € 15,-. Elke locatie kost vervolgens € 10,- per stuk. Koop je alle locaties dan zal je hierbij eveneens € 65,- kwijt zijn voor de alle content. Het afzonderlijk kopen van locaties zou dus een slimme optie kunnen zijn.
Hoe je de game via de online kanalen kunt kopen lees je hier. Game Mania biedt een fysieke release aan waarbij je de downloadcode mee naar huis krijgt. Meer hierover lees je in dit artikel.
87653

Episodes (locaties) over hele wereld ná Hitman release

Agent 47 is internationaal inzetbaar en dat laat hij dan ook graag merken. Je zal hem in de verschillende episodes iedere keer in een ander deel van de wereld zien. Daarom krijgen de verschillende delen ook wel de naam 'locaties'. Het gehele aanbod aan steden die Hitman gaat bezoeken is al bekendgemaakt en helaas kunnen daarbij geen Air Miles gespaard worden.
Allereerst zal je in het spel ingeleid worden door middel van een proloog en Parijs als locatie. Volgende maand verruilt Hitman de Eiffeltoren voor een Italië waarna hij de oversteek maakt naar Marokko. Tot het eind van 2016 komen er nog drie locaties bij en die zijn ook al bekend. Hitman zal namelijk ook nog Thailand, de VS en Japan bezoeken.
In totaal krijgt de game in 2016 dus zes verschillende locaties, die geheel op een eigen manier vormgegeven zijn:
  • Parijs (de releaselocatie voor deze vrijdag; beschikbaar bij zowel het Intro Pack als de Full Experience)
  • Italië (april)
  • Marokko (mei)
  • Thailand (eind 2016)
  • Verenigde Staten (eind 2016)
  • Japan (eind 2016)
Hiernaast krijgt Hitman ook nog eens wekelijkse uitdagingen en de mogelijkheid om andere spelers uit te dagen om te kijken wie de beste Hitman is. Tot slot is dit nog niet alles aangezien er na mei ook nog maandelijkse gratis content-updates uitkomen. Aan inhoud heeft de game dus geen gebrek!
87655

Moorden in stijl

Met elke episode/locatie krijg je toegang tot meer moordenaarscontracten. Het doel van de nieuwe Hitman game is niet geheel vernieuwend voor de franchise, maar wel innovatief qua uitvoering. Zo zal de speler zijn doelwitten op een zo'n stijlvolle manier om moeten leggen waarbij echt alles gedoogd is. De enige vereiste is dat het doelwit met de grond gelijk gemaakt wordt.
De nieuwe Hitman wordt de meest diverse en grootschalige game uit de reeks die er ooit heeft bestaan. Niet alleen vraagt elke locatie weer een andere aanpak, maar ook zul je geheel je eigen speelstijl moeten creëren om de pittige opdrachten te voltooien. Van een afstand met een sniper, van dichtbij met je vuisten, of met het rondsluipen als een ninja moet jij je moordcontract volbrengen.
In de game zal ook weer de omgeving te manipuleren zijn, waardoor je op een slimme manier je tegenstanders uit kan schakelen door het op een ongeluk te laten lijken. Letterlijk alles om je heen zul je kunnen gebruiken in strijd tegen de badguys zoals vermommingen, figuranten en standaard huis-tuin-en-keuken voorwerpen.
Of het uitbrengen van episodes een extra dimensie aan de game gaat toevoegen, wij zijn benieuwd. Hoe al deze aspecten samenkomen zullen we vanaf 11 maart te weten komen, tegen die tijd kun je ook onze review verwachten van de eerste locatie. Een ding dat zeker is, is dat Hitman weer levend is! De game verschijnt voor de Xbox One, PS4 en PC.