Heroes of the Storm helden - Interview met de ontwikkelaars

Article
woensdag, 08 november 2017 om 15:43
xgn google image
Op Blizzcon 2017 hadden we de mogelijkheid om een aantal ontwikkelaars van Blizzard-titels te spreken. In een interview spraken we met Careena Kingdom, senior animator, en Matt Villers, game designer, en vroegen we naar de komende updates en nieuwe Heroes of the Storm helden.

Nieuwe Heroes of the Storm helden belicht in interview

Tijdens de openingsceremonie van Blizzcon zijn er twee nieuwe helden aangekondigd voor Heroes of the Storm. Hanzo uit Overwatch en Alexstrasza uit World of Warcraft zullen binnenkort speelbaar zijn in de game, een goed moment om Matt Viller te vragen naar deze nieuwe Heroes of the Storm helden en hun speelstijlen tijdens het interview.
Twee zeer interessante helden voor spelers van Heroes of the Storm om naar uit te kijken en binnenkort mee te spelen.
121152

Hoe lang duurt het om een nieuwe held te maken?

Met de twee nieuwe helden en bijna elke maand een andere nieuwe held, heeft Heroes of the Storm ondertussen een imposante collectie aan speelbare personages opgebouwd. Maar hoeveel tijd gaat er eigenlijk zitten in het maken van één zo’n personage? Careena Kingdom legde het aan ons uit.
En met nieuwe Heroes of the Storm helden staan de ontwikkelaars ook voor nieuwe uitdagingen, werd ons verteld tijdens het Heroes of the Storm interview. Zo is Alexstrasza als draak de grootste held in Heroes of the Storm en het is niet de bedoeling dat iemand een pad gaat blokkeren met een grote draak.
121153

Welke nieuwe helden kunnen we nog meer verwachten?

Heroes of the Storm kan gebruikmaken van alle karakters die het Blizzard-universum rijk is. Wij vroegen ons bij het interview ook af of er plannen zijn om legendarische karakters uit Hearthstone te implementeren als Heroes of the Storm helden.
Op de forums van Heroes of the Storm kunnen spelers ook suggesties en ideeën plaatsen voor nieuwe Heroes of the Storm helden. Wij vroegen ons af of die ideeën wel eens worden gebruikt.
Reageer dus met een gerust hart op de forums en praat met mensen in de game, want voor je het weet zijn je problemen een dag later opgelost en ben je misschien de inspiratiebron voor een nieuwe held.
121154

Wat kunnen we verwachten van de 2018 Gameplay Update?

Naast Hanzo en Alexstrasza is bij de openingsceremonie ook de 2018 Gameplay Update uit de doeken gedaan. Maar wat houdt die update precies in?
Er zijn dus een hoop nieuwe veranderingen om naar uit te kijken in Heroes of the Storm. Wanneer de nieuwe helden en andere dingen uit de grote update speelbaar zullen zijn in de game konden de ontwikkelaars ons helaas niet vertellen tijdens het Heroes of the Storm interview. Het is in ieder geval zeker dat spelers nog moeten wachten tot het volgende jaar. Heb jij al zin om met Hanzo of Alexstrasza aan de slag te gaan?

Populair Nieuws