Heb je Monkey Man bioscoopkaartjes gewonnen? Check nu de winnaars

Article
vrijdag, 05 april 2024 om 17:00
monkey man st 6 jpg sd high universal studios all rights reservedf1711556905
Sinds donderdag draait Monkey Man in de Nederlandse bioscopen. Op XGN gaven we bioscoopkaartjes voor de film weg en daar zijn nu de winnaars van bekend. Bovendien kan je momenteel ook deelnemen aan een andere winactie.

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we bioscoopkaartjes voor Monkey Man weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van Monkey Man zijn geworden... rafaque, T_Bird_73 en rayes033!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - Gaming headsets winnen

Voor deze week hebben we geen nieuwe prijs in de Reageer en Win. Maar dat betekent niet dat je geen kans kan maken op een mooie prijs op XGN. Ter ere van de nieuwe website geven we namelijk 4x een Nacon RIG 500 Pro HC weg. Check hier wat je moet doen om deze mooie gaming headset te kunnen winnen.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).