De beste Harry Potter merchandise om nu in huis te halen!

Article
zondag, 20 maart 2022 om 10:00
2022 03 18 harry potter cauldron lightf1647614993
Na de Hogwarts Legacy State of Play zullen veel fans ineens weer heel erg in de Harry Potter-stemming zijn. Helaas ligt de game nog even in de toekomst. Maar met deze merchandise haal je Zweinstein nu alvast in huis!

Cauldron Light

Er zijn waarschijnlijk maar weinig aspirant tovenaars en heksen voor wie toverdranken hun favoriete vak is. Maar toch heeft het wel wat. Vooral die magische gloed die van sommige dranken afkomt is erg hypnotiserend.
Helaas kun je geen echte toverdranken brouwen, maar die gloed kun je met merchandise in huis halen. Deze Cauldon Light verlicht je kamer namelijk in verschillende kleuren. Hij is ook wanneer hij uit staat een wat leukere decoratie dan andere kleurverlichting.
hogwarts bekerf1647615782

Hogwarts Collectable Goblet

Een belangrijk onderdeel van de Harry Potter-sfeer is toch wel alle pracht en praal van een oud kasteel. De meeste mensen drinken bijvoorbeeld niet dagelijks uit antieke bekers. Dat zou ook heel duur zijn, maar er is een alternatief in de vorm van merchandise.
Je kunt namelijk een beker kopen in de stijl van zo’n oude beker op een voet, maar dan zonder dat hij antiek is. Deze Hogwarst Collectable Goblet is bovendien helemaal in de stijl van Zweinstein. Dus ook als je er niet uit wil drinken is het een mooi item om ergens neer te zetten.
harry potter drinkflesf1647615891

Metalen drinkfles

Af en toe heb je zo’n dag dat je de hele dag water loopt te slurpen, maar nooit je dorst kan stillen. Op Zweinstein lijkt dat wel niet voor te komen, want alleen Dwaaloog Dolleman is ooit gesignaleerd met een draagbare drinkfles. We weten allemaal dat dat niet voor de dorst was.
In de echte wereld is het alleen wel handig om altijd water bij je te hebben. Je kunt natuurlijk een nette, zakelijke drinkfles kopen. Maar zeg nou zelf, dat is hartstikke suf. Neem in plaats daarvan lekker één met het wapen van Zweinstein.
2022 03 18 harry potter golden snitch ornamentf1647616025

Gouden Snaai versiering

Er zijn heel wat iconische voorwerpen in Harry Potter. Elk boek leer er wel één te introduceren. Maar één met aanhoudende significantie is toch wel de Gouden Snaai.
Dit gouden Zwerkbalbeslissende balletje kun je nu in huis halen. Toegegeven, technisch gezien is dit stukje merchandise een kerstbal, maar daar merk je niets van als je hem niet in een kerstboom hangt. In maart hang je hem lekker waar je wil en noem je het een huiskamerdecoratie.
harry potter hogwarts castle 3d puzzle6228386503f1647616186

Hogwarts Castle 3D-puzzel

We hadden het aan het begin van dit artikel al even over Zweinstein in huis halen. Dat was beeldspraak, maar als je het echt zou willen doen kan het wel. Je houdt er zelfs een bezigheid aan over.
Want ja, als je Zweinstein met deze 3D-puzzel in huis wil halen zul het kasteel wel moeten bouwen. Het enige nadeel is dat het misschien niet de ideale merchandise is als je niet zo’n puzzelheld bent. Tegelijkertijd is moet een puzzel van 540 stukjes toch ook voor de niet al te fanatieke puzzelaar goed te doen zijn.

Populair Nieuws