Formule 1 op Viaplay: Hoe laat begint de race van Bahrein?

News
zondag, 20 maart 2022 om 9:30
rb18 max verstappen f1 autof1644423858
Het is weer zover: Formule 1 staat in de startblokken met vandaag eindelijk de eerste race van het nieuwe seizoen. Wij vertellen je hoe laat je klaar moet zitten voor de voorbeschouwing en de Formule 1 van Bahrein begint op Viaplay.
De Grand Prix van Bahrein is de openingsrace van het Formule 1 seizoen van 2022. Vandaag is het eindelijk zover en gaan de heren weer rijden voor de felbegeerde punten in het klassement. De race op het Bahrain International Circuit zal voorafgegaan worden door een voorbeschouwing op Viaplay. Hierin zal Amber Brantsen samen met verschillende experts en analisten vooruit blikken op de race. Daarnaast is we van Stephane Kox op locatie waar hij met onder andere coureurs zal schakelen. De voorbeschouwing van de race begint om 14:30 uur Nederlandse tijd op Viaplay.

F1 Bahrein wordt begin van de avond verreden

De Grand Prix van Bahrein zelf wordt aan het begin van de avond verreden. Om 18:00 lokale tijd zal de race onder kunstlicht verreden worden. Dat betekent dat wij ongeveer om 16:00 klaar moeten zitten voor de race, die ongeveer twee uur in beslag zal nemen. Na de race zal er ruimte zijn voor een nabespreking met de highlights op Viaplay, waarbij de presentatoren de race nog eens bespreken en waarin de reactie van Max Verstappen over zijn race voorbij zal komen.
Als je de race moet missen, dan kun je later altijd terecht op Viaplay voor de uitzending. Ook de vrije trainingen en de kwalificatie voor de race staan op de streamingdienst, mocht je die nog willen kijken.

Populair Nieuws